ZORICA BRUNCLIK PONIZILA SERGEJA TRIFUNOVIĆA: Pevačica reagovala na napade glumca na novinarku!
Zorica Brunclik nije mogla da ostane bez komentara, Foto: Damir Dervišagić, Dado Đilas

MORALA DA REAGUJE

ZORICA BRUNCLIK PONIZILA SERGEJA TRIFUNOVIĆA: Pevačica reagovala na napade glumca na novinarku!

Kako će glumac na ovo reagovati

Objavljeno:

Nakon što je glumac Sergej Trifunović novinarku Ivana Žigić nazvao ku*vom, u Srbiji se podigla velika prašina, a mnogi su osudili ovakvo glumčevo ponašanje. Među njima se našla i pevačica narodne muzike, Zorica Brunclik, koja, kako kaže, nije mogla da ostane nema na ovako nešto.

foto: Zorana Jevtić

Naime, ona se oglasila na svom Instagram profilu napisavši:

"Odlučila sam da neću ostati nema pred uvredama koje u poslednje vreme glumac Sergej Trifunović izgovara na račun novinarki, predsednice skupštine, ali slobodno mogu reći na račun žena. Nedavno sam dobila ponudu da stanem rame uz rame uz plejadu velikih glumaca u filmu "Eskipa", gde između ostalih jednu od bitnijih uloga tumači i Sergej Trifunović, što iako mi je prijalo da budem deo takvog jednog projekta, morala sam da odbijem ponuđenu ulogu jer kao žena ne mogu sebi da dozvolim i na neki indirektan način pružim podršku takvom govoru mržnje", počela je pevačica, a zatim dodala:

foto: Printscreen/ Instagram/ zoricabrunclik_official

"Ovim putem javno osuđujem sve uvrede izrečene od strane Sergeja Trifunovića na račun žena i pridružujem se pokretačima ove peticije da je vreme da se ovome stane na put, jer sloboda govora i iznošenje svojih stavova je jedno, a širenje mržnje i iznošenje uvreda na račun žena je nešto sasvim drugo, i iako je Sergej Trifunović veliki glumac, smatram da više nije neko zaslužan da bude kulturološko nasleđe ove zemlje", oštro je završila Brunclik.

Hoće li na ovo reagovati glumac, ostaje da vidimo.

Bonus video

SNEŽANA ĐURIŠIĆ PROGOVORILA O PORNO SKANDALU JK! Pevačica nije skidala naočare, svuda nosila kutiju lekova sa sobom, a njena koleginica otkriva KAKO JE STVARNO posle snimanja ZG!

(Espreos.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.