VRANJEŠ ZAPRETIO DARI DA ĆE PROĆI KAO KARLEUŠA: Pevačica progovorila o po*no fotkama, pa NACRNILA fudbalera!
Dara i Karleuša se u ovim trenucima drže zajedno, Foto: Dragana Udovičić

POBESNELA

VRANJEŠ ZAPRETIO DARI DA ĆE PROĆI KAO KARLEUŠA: Pevačica progovorila o po*no fotkama, pa NACRNILA fudbalera!

Ognjen je duži vremenski period slao pevačici poruke

Objavljeno: 15:13h

I u dobru i u zlu, i na javi i u snu... Baš ovim rečima se može opisati odnos Dare Bubamare i njene koleginice Jelene Karleuše, kojoj je nedavno oprostila sve uvrede, te su zakopale ratne sekire!

Novosadska pevačica stala je u odbranu male od skandala, nakon što su u javnosti procurile njene porno-fotografije koje je medijima dao fudbaler Ognjen Vranješ, njen bivši ljubavnik. Pošto je Dara bila prva koja je stala uz Jelenu, Ognjen je pobesneo i navodno je izjavio da će objaviti i njene gole fotografije, kao i da će je izblamirati kao i Karleušu.

foto: Damir Dervišagić, EPA/ Christian Hofer

Pevačica je otkrila da njene obnažene fotografije ne postoje kod dotičnog fudbalera u telefonu i da nema oko čega da se brine.

- Ma, kakve bre moje fotografije kod njega?! On ih nema, zato što ne postoje. To je sve izmislio zato što sam podržala Jelenu. Veliki pozdrav za njega iz Dubaija - poručila je pevačica.

S druge strane, dobro obavešten izvor otkrio je za „Alo!“ da je Ognjen duži vremenski period slao pevačici poruke, ali da nikada nije dobio odgovor.

foto: Printscreen/Adria media TV

- Pre skoro godinu dana, fudbaler Ognjen Vranješ počeo je da šalje Dari privatne poruke na Instagramu, ali nikada nije dobio odgovor. Prvo ih ga je ignorisala, jer nije ni znala ko je on, a onda kada je počeo konstantno da piše i bude naporan, morala je da odreaguje. Pošto nije htela da mu bilo šta odgovara i daje mu bilo kakvog povoda da joj i dalje piše, odlučila se na drastičnu meru i blokirala ga je - ispričao je izvor i dodao da se Dara nije uzrujala zbog njegovih navodnih pretnji.

Bonus video

SEKA OTKRILA VELJKOV FETIŠ: Zaigrali su se pod vodom, a onda joj je muž uradio OVO!

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.