IZVLAČILI SU NAS IZ SNEGA DOK JE ISPOD BILA PROVALIJA: Sara Reljić doživela HOROR na nastupu! (VIDEO)
Sara Reljić, Foto: Printscreen

mini intervju

IZVLAČILI SU NAS IZ SNEGA DOK JE ISPOD BILA PROVALIJA: Sara Reljić doživela HOROR na nastupu! (VIDEO)

O utiscima sa nastupa...

Objavljeno:

Pevačica Sara Reljić doživela je pravi horor kada je išla na zakazan nastup za Srpsku novu godinu.

Ona je za portal Espreso ispričala kako se to traumatično iskustvo dogodilo:

- Radila sam u selu pored, dakle veliki klub je u pitanju i svi su tamo išli da gostuju kada nije bilo snega, magle, leda itd. Kada sam ja pevala tada je bio led, sneg do kolena, magla, mi idemo pravo, a vamo nas zanosi. Bukvalno ne možeš da staneš da hodaš zato što propadaš, tako da se klavijaturista zabo u sneg pa smo mi došli džipom da ga izvačimo, a onda smo se i mi zaboli u sneg. Na kraju je došao neki čovek da nas izvlači ručno iz snega jer je odmah dole bila provalija i onda nismo mogli da idemo ni u rikverc i na kraju smo se nekako izvukli. U toku mog nastupa obezbeđenje iz kluba je moralo da ode da izvlači ljude jer su se prevrtali na putu do kluba tako da je baš bio horor. Posle toga, prijatelji i gazde su se pobrinuli da nas izvedu na pravi put, oni su išli ispred nas, međutim završili su i oni u snegu. Mi nismo mogli da ih izvučemo. Kako su upali u sneg tačno se videlo groblje iznad, a dole provalija - objašnjava Sara.

Imali ste da birate gore-dole, ali na svu sreću niko nije povređen je l' tako?

- Da. Hvala Bogu svi su ostali živi i zdravi. Posle nastupa sam ponovila jedno pet puta hvala vam što ste došli i rekla sam vozite pažljivo jer sam se osećala krivom. Ljudi su popili na mom nastupu i sada tako pijani su se vraćali kući u onom haosu i magli. Ako se zabodeš u sneg, ti ni ne vidiš od magle da je sneg tako da je bio horor film - kaže Reljićeva.

Dobro, važno je da se sve dobro završilo.

- Da. Iako je bilo tako, žurka je bila super i ugovorila sam još jedan datum u tom istom klubu. Rekli su mi, moramo da napravimo još neki datum jer je super bilo. Ja sam rekla naravno ali na proleće-leto jer neću dolaziti kada je led.

Ceo razgovor sa Sarom možete pogledati u video-prilogu:

Bonus video

LAKŠE ŠABANE, SRČKA ĆE TE STREFITI! Šaulić se vrti kao čigra dok Zorica kleči pred njim! HIT! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.