POPOVIĆ TRLJA RUKE ZBOG KARLEUŠINE AFERE S VRANJEŠOM: Uvodi potpuno NOVA PRAVILA u Zvezde Granda! (VIDEO)
Saša Popović uvodi nova pravila u Zvezdama Granda, Foto: Printscreen

PROFITIRAO

POPOVIĆ TRLJA RUKE ZBOG KARLEUŠINE AFERE S VRANJEŠOM: Uvodi potpuno NOVA PRAVILA u Zvezde Granda! (VIDEO)

Jelena se u nedelju vratila iz Kine, gde je bila kod supruga Duška Tošića kako bi sa njim proslavila njegov 34. rođendan

Objavljeno:

Direktor Grand produkcije Saša Popović, koji je dao punu podršku Jeleni Karleuši zbog eksplicitnih slika koje je slala bosanskom fudbaleru Ognjenu Vranješu, otkrio je da se žiri Granda saglasio da se uvedu nova pravila za narednu sezonu, a o JK i njenoj aferi ni reči.

Naime, Karleuša se iz Kine vrazila u nedelju zbog nastavka snimanja Zvezda Granda, gde je ona jedan od članova žirija.

foto: Printscreen Youtube

- Nikad bolje emisije koje smo snimili nego ove sad. Emisije su fantastične, bolje od svih do sada snimljenih. I što je najvažnije, žiri se usaglasio sa novim pravilima koji su do sada ubedljivo najinteresantnija - rekao je Saša Popović, a onda poručio da se svi u žiriju vole!

Podsetimo, Jelena se u nedelju vratila iz Kine, gde je bila kod supruga Duška Tošića kako bi sa njim proslavila njegov 34. rođendan, a i pokušala da ga ubedi da joj je cela afera sa eksplicitnim fotografijama nameštena. Karleuša je već u ponedeljak bila na snimanju, kada su je dovezli do samog ulaza u studio i nije želela da daje izjave.

Bonus video

MENADŽER JK I NAJBOLJA DRUGARICA ODVEZLI SE DŽIPOM IZ PORODIČNE KUĆE NA DEDINJU! Diva se krije na zadnjem sedištu? Krenuli u pravcu Granda!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.