KARLEUŠA POSLE SKANDALA PROVOCIRA VRANJEŠA: Zbog njenih objava na Instagramu fudbaler će UDARITI JAČE! (FOTO)
Karleuša svima pokazuje da je s njenim brakom sve u redu, Foto: Printscreen

ŠALJE JASNE PORUKE

KARLEUŠA POSLE SKANDALA PROVOCIRA VRANJEŠA: Zbog njenih objava na Instagramu fudbaler će UDARITI JAČE! (FOTO)

Karleuša se u strogoj tajnosti vratila u Beograd iz Kine zbog snimanja "Zvezda Granda" gde se nalazi u ulozi žirija i mentora

Objavljeno:

Pevačica Jelena Karleuša, koja se pre dva dana vratila iz Kine gde je otišla kod supruga Duška Tošića posle eksplicitnih fotografija koje je slala bosanskom fudbaleru Ognjenu Vranješu, vraća se polako na društvene mreže na koje je postavila fotografije iz Kine.

Karleuša se danima nije oglašavala na Instagramu, pošto joj je Tviter isključen, a sada je, pošto je pregrmela prvo pojavljivanje u javnosti, obajvila na Instagram storiju nekoliko fotografija sa suprugom Duškom Tošićem iz Kine.

foto: Printscreen/ Instagram/ karleusastar

Naime, pevačica je i dok je bila u Kini objavila nekoliko fotografija, ali sad je pored fotografija sa snimanja Zvezda Granda, postavila i slike na kojem par izgleda veoma srećno i nasmejano u šetnji po tržnom centru.

Jelena čak na jednoj fotografiji šalje poljubce, tako pokazujući da je između nje i Duška sve u redu i da će zajedno pregurati bračnu krizu.

foto: Printscreen/ Instagram/ karleusastar

Podsetimo, Karleuša se u strogoj tajnosti vratila u Beograd iz Kine zbog snimanja "Zvezda Granda" gde se nalazi u ulozi žirija i mentora. Njenu stranu ni pod tačkom razno ne napušta menadžer Zoran Birtašević, a čim je kročila na snimanje, kako se navodi, nastao je ogroman problem.

foto: Printsrceen/Kurir

Podsetimo, Jelena Karleuša našla se u centru porno skandala kada su eksplicitne fotografije, snimci i poruke upućene bosanskom fudbaleru Ognjenu Vranješu dospeli u javnost. Jelena je sav sporni materijal nazvala montažom, dok je Ognjen Vranješ rekao da su bliski već dve godine.

Bonus video

SKROZ GOLA NINOVA ĆERKA: Ovakvu Sandru do sada niste videli! Ponosno pokazala svoje ATRIBUTE!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.