SNEŽANA ĐURIŠIĆ UZVRATILA UDARAC: Karleuša je posle svega ovoga MALO NAPORNA a zna se ko je napravio ceo OVAJ HAOS!
Foto: Printscreen

stigao odgovor!

SNEŽANA ĐURIŠIĆ UZVRATILA UDARAC: Karleuša je posle svega ovoga MALO NAPORNA a zna se ko je napravio ceo OVAJ HAOS!

Iako se na snimku može videti da Snežani Đurišić na snimanju sa JK i nije bilo baš prijatno, ona je rešila da ipak spusti loptu

Objavljeno:

Jelena Karleuša našla se u centru porno skandala pošto su eksplicitne fotografije, snimci i navodna prepiska sa bosanskim fudbalerom Ognjenom Vranješom isplivali u javnost.

foto: Damir Dervišagić, Printscreen/ Instagram

Iako je Karleuša navodno na snimanju na Grandu bila izuzetno neprijatna prema starijoj koleginici, te je kako su pisali mediji urlajući tražila da joj "sklone tu budalu", Snežana Đurišić, rešila je da ipak spusti loptu. U detalje nije ulazila, ali je pristala da novinarima da kratku izjavu. "Jelena je dobro, a ja lično neću da komentarišem, prosto... nisam naučila da guram nos u tuđi život. Mislim da nije primereno", ukratko je rekla ona, a na pitanje novinara kakva je Jelena bila u emisiji i da li je bila naporna, Snežana je rekla:

foto: Printscreen

"Pa jeste onako naporna... nije naporna bila, nego je interesantna. Malo ste vi sve napravili malo ovo što ste napravili, ovu tenziju i čuda, ali dobro je..." - nije ipak uspela pevačica da sakrije da joj tokom snimanja baš i nije bilo svejedno kao što kaže.

Jelena Karleuša je u jeku skandala otputovala kod supruga u Kinu, gde su zajedno sa naslednicama proslavili njegov rođendan. Zatim, u strogoj tajnosti vratila se u srpsku prestonicu zbog poslovnih obaveza.

Prvi put u javnosti viđena je kada je istrčala iz automobila u studio na Košutnjaku.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.