POSLE NAVODA DA JE HOMOSEKSUALAC SLOBA SE IPAK POJAVIO KOD KIJE NA NASTUPU!
Kristina Kija Kockar, Foto: Printscreen/Instagram

ŠOK!

POSLE NAVODA DA JE HOMOSEKSUALAC SLOBA SE IPAK POJAVIO KOD KIJE NA NASTUPU!

Fanovi se osećaju iznevereno

Objavljeno:

Sloba Radanović i Kija Kockar odavno su u dobrim odnosima, iako je Kristina nedavno optužila svog bivšeg muža zbog navodne afere sa Natašom Šavijom, da je homoseksualac. Ipak, prilikom gostovanja u jednom Beogradskom klubu, stjuardesin veliki prijatelj i novinar Milan Milošević posetio je nastup, koji je naravno propraćen slikama i snimcima.

Dok je izvodila pesmu na bini, Milan je sve vreme snimao za svoj Instagram lajv ne bi li dokazao svima koji je prozivaju da stjuardesa ipak ume da peva.

foto: Printscreen/Instagram

U tom trenutku naleteo je, navode na mrežama, upravo i Sloba koji je bio tik uz svoju bivšu ženu, što je izazvalo burne reakcije.

Fanovi se osećaju iznevereno, jer Kristina priča da joj je bivši muž naklonjen muškarcima, pa čas nisu u dobrim odnosima, a ona ih uhvate zajedno?

S obzirom da Radanović nije pevao i nastupao zajedno sa njom tu noć, izgovor ne može da bude kako su na istom mestu radi posla, ili da ih spaja karijera.

Pogledajte o kojoj slici je reč i procenite sami:

foto: Printscreen/Instagram

Ipak, mora se uzeti u obzir da je fotku u javnost pustila grupa koju vode fanovi Marka i Lune, koji su na suprotnoj strani Kije i Slobe, te se ovde više ne zna šta je prava istina. Svakako od para Mekgregor to nećemo saznati, jer oni često imaju izgovore, kao i priče za koje se posle ispostavi da nisu tačne.

Ipak, kako je trenutno aktuelnija Zadrugovizija, obožavaoci rijalitija su više okrenuti nekim drugim stvarima i ne mare više toliko da ći će Kija i Sloba, čak, i obnoviti svoj brak.

Bonus video

GOLA ZADNJICA, VISOK REP, SVE USKO... Luna Đogani izdominirala na sceni, uvijala se kao nikad do sada! CEO STUDIO GRMI!

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.