KARLEUŠA STIGLA U BEOGRAD: Nakon odlaska u Kinu i pokušaja da spase brak, VRATILA SE DA ISPOŠTUJE UGOVOR? (VIDEO)
Jelena Karleuša, Foto: Damir Dervišagić

VELIKI POVRATAK!

KARLEUŠA STIGLA U BEOGRAD: Nakon odlaska u Kinu i pokušaja da spase brak, VRATILA SE DA ISPOŠTUJE UGOVOR? (VIDEO)

Karleuša se vratila!

Objavljeno: 15:26h

Pevačica Jelena Karleuša se, nakon skandala koji je potresao njenu porodicu, iz Kine vratila u Beograd. Niko ne zna sa sigurnošću da li je Jelena kasno sinoć ili rano jutros letom doputovala u Beograd, ali se pretpostavlja da je sve obavijeno velom tajni kako bi zaštitila svoje ćerke od medija.

foto: Printscreen

JK je, nakon skandala, otputovala u Kinu da bi bila sa svojim suprugom Duškom Tošićem i kako bi zajedno proslavili njegov 34. rođendan, što je ona pokazala i zajedničkom fotografijom na Instagramu.

Podsetimo, pre nekoliko dana pevačica se našla u centru skandala kada je obelodanjeno da joj je bosanski fudbaler Ognjen Vranješ navodno slao fotografije i poruke eksplicitnog sadržaja, a koje su dospele u javnost. Ovo je veoma potreslo porodicu Karleuša - Tošić, a Jelena je odlučila da odmah spakuje svoje kofere i sa ćerkama otputuje kod Duška u Kinu kako bi se sklonila od svega.

Ona je sada opet u Beogradu, a ne bi čudilo da se nazad vratila zbog ugovora koji ima sa Zvezdama Granda. Karleuša je podsetimo izostala sa jednog snimanja, kada je ono odloženo, a sva je prilika da se sada vraća da nastavi uobičajenim ritmom.

U nastavku pogledajte prvi snimak JK po povratku u Beograd:

Bonus video

LJUBILA JE VRANJEŠA PRE KARLEUŠE, PA SVE DEMANTOVALA: Katarina Grujić proslavila Jovanjdan, pokazala u kakvom LUKSUZU živi, a svi gledali u JEDAN DETALJ!

(Espreso.co.rs/ Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.