DUŠKO JE ZNAO ZA MOJU I JELENINU VEZU I NEĆE MOĆI DA ME PREDSTAVI KAO FANA: Vranješ progovorio pa zapretio Tošiću!
Foto: Profimedia, Sonja Spasić

BIĆE ČUPAVO

DUŠKO JE ZNAO ZA MOJU I JELENINU VEZU I NEĆE MOĆI DA ME PREDSTAVI KAO FANA: Vranješ progovorio pa zapretio Tošiću!

Ognjen Vranješ konačno rešio da se oglasi, smučilo mu se

Objavljeno:

Strasti koje su se uzburkale nakon što se saznalo za vezu Ognjena Vranješa i Jelene Karleuše koju su imali iza leđa Duška Tošića, još uvek se ne stišavaju.

Iak je dugo ćutao o svemu i samo se jednom oglasio na Instagramu, pa isti post odmah i obrisao, Ognjen Vranješ odlučio je da progovori i stavi tačku na dalje spekulacije.

foto: Damir Dervišagić, Printscreen/ Instagram

Naime, Ognjen je izjavio da je Duško Tošić znao za njegovu i Jeleninu vezu.

Nikada nisam bio fan i niko nikada nije mogao, niti će moći tako da me predstavi. Duško je znao za moju i Jeleninu vezu, a ja ne želim više da budem deo ove pripče. Dosta mi je svega - rekao je Ognjen za "Alo Vip" magazin. Jelena Karleuša bi danas trebalo da se vrati u Beograd, kako bi sa ekipom snimila emisiju "Zvezde Granda" koja je već prošle nedelje zbog nje pomerena.

foto: Printscreen

Podsetimo, skandal čiji glavni akteri su Jelena Karleuša, Duško Tošić i Ognjen Vranješ počeo je 3. januara kada je Duško oduzeo Jeleni telefon u kom je pronašao dopisivanja sa Vranješom. Nakon toga usledila je javna svađa Karleuše i Vranješa, iznošenje nagih fotografija i detalja afere, a javnost se svakog dana šokira novim informacijama. Tokom jučerašnjeg dana je objavljen video koji je nastao u momentima kada je Jelena saznala da su u javnost isplivale informacije o njenoj aferi.

foto: Damir Dervišagić

Jelena Karleuša je objavila fotografiju sa Duškom Tošićem, a onda je u rekodnom roku promenila opis.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.