SAMO GA VI ZAJE*AVAJTE, POJE*AĆE I VAŠE ŽENE: Brutalna pretnja svim muškarcima! PROGOVORIO VRANJEŠEV PONOS! (FOTO)
Foto: Profimedia

NEMA ZEZANJA

SAMO GA VI ZAJE*AVAJTE, POJE*AĆE I VAŠE ŽENE: Brutalna pretnja svim muškarcima! PROGOVORIO VRANJEŠEV PONOS! (FOTO)

Pratioci Ognjena Vranješa na instagramu ozbiljno zapretili

Objavljeno: 15:22h

Kako to obično bude, kada je reč o bilo kakvoj seks aferi, prevari i preljubi, žena je posle toga obavezno etiketirana kao kurva, ali muškarac je po pravilu neviđeni šmeker. Nije ni žigolo, ni muška kurva, on postaje frajer broj jedan.

foto: Printscreen

Tako je i u slučaju Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa. Dok su pevačicu već etiketirali kao glavnog negativca, fudbaler je posle fotke "svog ponosa" dobio epitet "velikog jebača". Ognjen je ovog puta objavio fotografiju sa terena, a komentari pratioca uglavnom su tog tipa.

foto: Damir Dervišagić, Printscreen/ Instagram

"Pojebao najveću pod znacima navoda srpsku divu pa sa njom obrisao pod.. Svaka čast!!! Ona pljuje ljude u lice u zvezdama granda ofucana plastična lutka. Svaka čas Blati Do kraja. Jelena pelena dobila sta je zaslužila Saučešće tošiću što je oženio baba plastiku" - zaključio je jedan od fanova Ognjenovog "ponosa", a ima i onih koji su primetili i Vranješevu dobru formu:

foto: Printscreen

"Ognjene moram ti reći da imaš dobre rezultate na nogama, nakon dugog treninga sa Karleušom" - jedan je od komentara. Na sve ovo javio se i pratilac koji je onda poentirao.

foto: Printscreen

"Samo ga vi zajebavajte pojebat ce i vase zene hahahaha". Nije sporno, da je Vranješu popularnost rapidno porasla posle afere, a izgleda da mu ovih pet minuta slave i te kako prijaju. Pa nek uživa dok može.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.