KARLEUŠINA KAPRIĆOZA SA GORGONZOLOM: Kesić komentarisao se*s aferu JK ukopao je jednom rečenicom pa rasplakao SVE
Foto: Damir Dervišagić, EPA/ Christian Hofer

URNEBESNO!

KARLEUŠINA KAPRIĆOZA SA GORGONZOLOM: Kesić komentarisao se*s aferu JK ukopao je jednom rečenicom pa rasplakao SVE

Poznati voditelj i komičar Zoran Kesić imao je komentar povodom seks afere JK i Vranješa, i nasmejao do suza sve prisutne

Objavljeno: 15:23h

Zoran Kesić prokomentarisao je porno aferu Jelene Karleuše, pa raspakao od smeha sve prisutne.

foto: Printscreen

Voditelj je pokušao da "ublaži" detalje za slučaj da ga slušaju i deca, ali svakako je u svom stilu "pogodio pravo u centar". Otkako su eksplicitne fotografije, snimci i navodna prepiska ugledali svetlost dana, pevačica JK našla se u samom centru skandala. Pošto je objasnila da je u pitanju montaža i da će oni koji pokušavaju da naude njoj i njenoj porodici biti pravno gonjeni, otišla je kod supruga u Kinu, gde su zajedno sa ćerkama proslavili njegov rođendan.

foto: Printscreen

"Karleuša je navodno slala tu kaprićozu fudbaleru Vranješu koji igra u Belgiji, zašto? U Belgiji ima čokolade, piva, ali nema mnogo picerija. Ona je verovatn želela da pomogne kolegi svog supruga. Da mu se nađe, da pregrmi... a vruća, tek izašla iz peći... curi ona gorgonzola, malo se i oseća", ispričao je on, a svi prisutni prasnuli su u smeh.

foto: Printscreen/ Twitter, Printscreen/ Instagram

S druge strane bosanski fudbaler Ognjen Vranješ, kako se sumnja u javnosti, ne odustaje od pevačice i šalje joj tajne poruke putem Instagrama. Naime, samo dan nakon što je internetom protutnjala fotografija Jeleninioh nogu, on je učinio isto! Snimak Kesićevog skeča, pogledajte ovde:

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.