TAJNI SUSRET GLAVNIH AKTERA AFERE? Vranješ stiže u Srbiju kad i Karleuša! Slučajnost ili dogovor?!
Karleuša i Vranješ će se susresti u Beogradu?, Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/ Instagram

SLEDI EPILOG

TAJNI SUSRET GLAVNIH AKTERA AFERE? Vranješ stiže u Srbiju kad i Karleuša! Slučajnost ili dogovor?!

Karleuša je trebalo, navodno, da doputuje u Beograd, još u petak, kada je bilo zakazano snimanje nove emisije "Zvezde Granda"

Objavljeno:

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, Ognjen Vranješ će u nedelju u popodnevnim časovima doputovati u Srbiju. Bosanski fudbaler u najvećoj tajnosti stiže večernjim letom. Jelena Karleuša bi, navodno, najkasnije u ponedeljak trebalo da bude u zemlji, zbog prethodno zakazanih obaveza prema "Grandu".

Kako saznajemo, fudbaler ima poslovni sastanak i na kratko će boraviti u Srbiji. On večernjim letom stiže i trudiće se da prođe neopaženo, naravno koliko je to moguće, s obzirom da porno afera i dalje poprima ozbiljne razmere zainteresovanosti.

foto: Damir Dervišagić

Ono što je takođe izvesno, to je da će Jelena Karleuša, koja danas proslavlja Duškov rođendan u Kini, navodno najverovatnije sutra, takođe doputovati u Srbiju, zbog dogovorenog snimanja "Zvezda Granda".

Podsetimo, Karleuša je trebalo, navodno, da doputuje u Beograd, još u petak, kada je bilo zakazano snimanje nove emisije "Zvezde Granda".

Ali, na njeno insistiranje je pomereno, kako bi ona pokušala da izgladi sutuaciju sa Duškom u Kini, pa je tamo ostala duže i najverovatnije kako bi zajedno proslavli njegov rođendan.

foto: Printscreen

Eksplicitni snimci koji kolaju internetom uzburkali su region, a na njima Karleuša i Vranješ, navodno, razmenjuju poruke vruće sadržine, a još veći šok izazvale su i prepiske koje su ovo dvoje razmenjivali u toku trajanja afere, za koju se navodi da je trajala oko 2 godine.

Bonus video

TURSKI MILIJARDER GRADIO JE DVORAC NA MORU ZA NJIH: 2 nedelja posle raskida sa biznismenom, ono što je Emina Jahović uradila, ŠOKIRAO JE MNOGE

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.