Bojana Maljević zabranila sinu da ide na maturu zbog turbofolka! Pola Srbije je podržava, a pola pljuje!

Šta vi mislite?

Bojana Maljević zabranila sinu da ide na maturu zbog turbofolka! Pola Srbije je podržava, a pola pljuje!

Glumica je zgrožena uslovima koji su ponuđeni maturantima! Učenici nemaju izbor!
Objavljeno:

Poznatu glumicu, Bojanu Maljević strašno je iznervirala ponuda koju je njen sin dobio za matursko veče, te je ona rešila da svoju iznerviranost javno podeli pute svog Tviter naloga. Vi nou ingliš, vir džast pritending! Najurnebesniji domaći prevodi imena stranih filmova! (VIDEO) Njen sin je maturant 3. beogradske gimazije koja se nalazi na Vračaru i kao i kod svih maturanata, tako je i u njegovoj školi već počela pompa oko maturse večeri. Oni su dobii ponudu koja glasi:

Printscreen/ Twitter/ Bojana Maljević
Čini nam se da glumicu nije toliko iznervirala cifra za ovo jedno veče, koliko ju je iznervirala činjenica da se gimnazijalci iz centra Beograda vode na matursko veče na kom će biti prisiljeni da slušaju neki izvikani turbofolk bend. Verovatno da ona pamti Beograd iz nekih srećnijih vremena kada andergraund rok scena zapravo i nije bila andergraund. Uz Damba smo svi plakali kao deca, ali zbog ovog ćemo ga mrzeti! (FOTO)
Kao i svaka razumna osoba, Bojana je pozvala na ignorisanje ovog nasilnog ispiranja mozgova beogradskoj omladini. Ona je želela da napiše pismo školi, međutim, shvatila je da nije u tome suština. Te se, verovatno, obratila svom sinu. Očigledno da je i on krenuo maminim stopama te je ponosna mama objavila sledeće. Da, nekad se živelo bez neta i moba! Evo kako je izgledalo detinjstvo u Jugoslaviji! (FOTO)
Šteta što je samo sin krenuo Bojaninim stopama. Kada bi se više javnih ličnosti pobunilo protiv kiča i šunda, možda ne bismo svakodnevno bili bombardovani njime. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.