U POSLEDNJEM TRENUTKU ODUSTALA: Karleuša odložila povratak iz Kine, a razlog ima veze sa Duškom!
Karleuša je propustila let iz Kine, Foto: Printscreen/youtube

OPRAVDANO

U POSLEDNJEM TRENUTKU ODUSTALA: Karleuša odložila povratak iz Kine, a razlog ima veze sa Duškom!

Duško i Jelena se u Kini trude da njihove ćerke ne posumnjaju da se išta loše dešava između njih dvoje

Objavljeno:

Skandal u kojem su se našli Jelena Karleuša, Duško Tošić i Ognjen Vranješ ne jenjava. Pevačica je trebalo ranije da se vrati u Srbiju, ali je zbog krize u braku ostala sa ćerkama u Kini, prenose mediji.

Pevačica Jelena Karleuša otputovala je u utorak sa ćerkama Atinom i Nikom u Kinu kod supruga Duška Tošića nakon što su u javnosti osvanule njene eksplicitne fotografije koje je navodno slala ljubavniku Ognjenu Vranješu. Nakon fotografija osvanule su i poruke koje su bosanski fudbaler i srpska pevačica razmenjivali, a ona je za to vreme u Kini pokušala suprugu da objasni poreklo prepiski. Iako je trebalo da se vrati zbog snimanja muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, čije je snimanje bilo zakazano za petak, ona to nije učinila. Razlog je, kako prenose mediji, rođendan Duška Tošića.

foto: Profimedia, Damir Dervišagić

- Jelena do sada nije propustila nijedno snimanje takmičenja “Zvezde Granda”, ali je poslednje otkazano upravo zbog nje. Naime, ona je produžila svoj boravak u Kini zbog rođendana supruga. Duško danas puni 34 godine, a zbog krize u braku Jelena je odlučila da sa ćerkama ostane u Kini kako bi sa njim provele taj dan - kaže nam izvor koji je upućen u celu priču i dodaje:

foto: Stefan Jokić

- Još uvek ne znam kako će oni obeležiti Duškov rođendan, ali je evidentno da je JK tamo ostala kako bi spasla svoj brak, a zatim i poslala javnosti poruku da je sa njom i Duškom sve u redu. Ona će u Srbiju doći krajem nedelje, jer je sledeće snimanje poznatog muzičkog takmičenja zakazano za ponedeljak.

Kako dalje saznajemo, Duško i Jelena se u Kini trude da njihove ćerke ne posumnjaju da se išta loše dešava između njih dvoje.

Bonus video

CECA POSTROJILA POLICIJU ISPRED HRAMA PA IM IZDALA NAREĐENJE! Niko nije znao da je uradila OVO pred sam dolazak Putina! NEVIĐENO!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.