DRAGANA MIRKOVIĆ NA SVOJ ROĐENDAN UPUTILA PORUKU JK: Njena ŽELJA uzburkala je internet! (FOTO)
Dragana Mirković danas proslavlja svoj 51. rođendan, Foto: Sonja Spasić

neočekivano

DRAGANA MIRKOVIĆ NA SVOJ ROĐENDAN UPUTILA PORUKU JK: Njena ŽELJA uzburkala je internet! (FOTO)

Dragana poslala je jasnu poruku, koja se odnosila na porodicu koleginice koja zasigurno prolazi kroz veoma težak period

Objavljeno:

Dragana Mirković danas proslavlja svoj 51. rođendan, a u to ime su čestitke pristizale sa svih strana, te je odlučila da se svima zahvali preko društvenih mreža, ali to nije bilo sve.

Pevačica je iskoristila priliku da ovim putem pruži podršku koleginici Jeleni Karleuši nakon porno skandala koji je uzdrmao estradu.

Naime, Dragana poslala je jasnu poruku, koja se odnosila na porodicu koleginice koja zasigurno prolazi kroz veoma težak period, te je pozvala sve da učine isto što i ona i budu ljudi.

foto: Printscreen/Instagram

- Dragi moji, hvala vam na divnim porukama i čestitkama povodim mog rođendana, ganuli ste me. Ja ću danas, za svoj rođendan, menjati svoju želju za želju da se svi uzdržimo i uzmemo u obzir ove dve divne devojčice koje pate. Budimo ljudi, mislimo na decu - potpisala je ona porodičnu fotografiju Jelene Karleuše.

Podsetimo, skandal je počeo na Božić kada je Duško oduzeo Jeleni telefon u kom je pronašao dopisivanja sa Ognjenom Vranješom. Bračni par ubrzo je demantovao ove navode i ne sluteći da će za kratko vreme sporni materijal kolati internetom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.