Dačić ima mali! Evo kako je političar reagovao na ovu izjavu Ajfonke!

Laki je malo nervozan!

Dačić ima mali! Evo kako je političar reagovao na ovu izjavu Ajfonke!

Kako biste vi reagovali da vam neko javno uputi ovakve pozdrave? Evo šta je Dačić rekao
Objavljeno:

Nakon izjave Mikija Đuričića, jednog od učesnika rijalitija "Parovi" o navodnoj seks aferi između starlete i poznatog političara, sam Dačić se oglasio. Miki Đuričić: Tijana Ajfon se je*ala s Dačićem i Tomom!

Kako "Alo" navodi, Dačić nije bio ni malo srećan što se njegovo ime provlači po rijalitiju, a na pitanje kako je uopšte došlo do toga da bude povezan sa Ajfonkom, oštro je odgovorio: - Morbidno je i sramotno da u vreme dok držim posmrtne govore i idem na sahrane svojih službenika, odgovaram na gluposti i budalaštine koje svako bez posledica može da izgovori.
Ivica Dačić
- Iako su mi se izvinili, to je dno dna svakog društva. Ne pada mi na pamet time da se bavim, a koga to interesuje, može i lično da proveri - rekao je Dačić za "Alo". Podsetimo, Dačić je u ovom trenutku u baš lošem stanju - baš je sad pred izbore pukla njegova koalicija sa PUPS-om, a Ministarstvo spoljašnjih poslova je pod pritiskom zbog tragedije u kojoj su poginule srpske diploimate u Libiji. Pta mu je još i ovo trebalo? (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.