ŠTA ONA MISLI KO JE, DA SE PREDSEDNIKU DRŽAVE OBRATI ZA TAKVE BLJUVOTINE? Mandić osudio  obraćanje Karleuše Vučiću
Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić

REAGOVAO BIVŠI RUKOMETAŠ

ŠTA ONA MISLI KO JE, DA SE PREDSEDNIKU DRŽAVE OBRATI ZA TAKVE BLJUVOTINE? Mandić osudio obraćanje Karleuše Vučiću

Bivši rukometaš i član glavnog odbora SNS - a žestoko osudio Karleušu povodom njenog obraćanja vlastima za pomoć vezano za aktuelnu seks aferu

Objavljeno: 17:28h

Pre dva dana svi su ostali šokirani eksplicitnim fotografijama Jelene Karleuše i njene vagine, nema ko nije pričao o porno aferi sa fudbalerom Ognjenom Vranješem, a cela se priča, čini se, tek zahuktava. Nakon uvreda, i brojnih sms prepiski, ali i eksplicitnih fotografija njihovih organa, vrhunac je međutim ovaj skandal dostigao u momentu kada je pop pevačica rešila da se za pomoć obrati predsedniku države Aleksandru Vučiću lično.

foto: Filip Plavčić, Ana Paunković

"Gospodine Aleksandre Vučiću, da li mogu javno da vas zamolim da mi pomognete i zaustavite ovo ludilo i nepravdu u medijima? Ako ne zbog mene, onda zbog moje dece, muža, bolesne majke... Molim vas. Otišlo je predaleko - poručila je Karleuša.

Na ovo je reagovao Vlada Mandić, bivši rukometaš i član glavnog odbora SNS - a, i za Espreso.co.rs rekao sledeće: "Kako je nije sramota da se na taj način i na tu temu obrati predsedniku jedne države, koji se bavi ozbiljnim stvarima, i stvarima od velikog značaja za zemlju. Ne razumem kako je nije sramota da se uopšte obrati na tu temu. I šta je ona umislila? Šta je ona i ko je ona da može da se obrati predsedniku jedne države za ovakve gluposti i bljuvotine. A i na kraju, ona se koliko znam negativno izjašnjava po pitanju predsednika sve vreme, i to bez ikakvog razloga i povoda. Pljuvala je i po predsedniku državei po vlasti i po Naprednoj stranki. Odakle joj sada hrabrost da traži podršku od njega?" - kaže Mandić za Espreso.co.rs.

Bonus video

(Espreso.co.rs/J.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.