NIJE OVO VRANJEŠU JEDINI SKANDAL: Nedavno je digao prašinu na nacionalnoj osnovi pa izazvao OZBILJAN GNEV NARODA
Foto: EPA/Christian Hofer/Printscreen/Instagram/peditattoo

ređa užase

NIJE OVO VRANJEŠU JEDINI SKANDAL: Nedavno je digao prašinu na nacionalnoj osnovi pa izazvao OZBILJAN GNEV NARODA

On se ne zaustavlja

Objavljeno:

Bosanski fudbaler Ognjen Vranješ, koji je trenutno u centru skandala zbog afere sa Jelenom Karleušom, u svojoj domovini nosi etiketu "kontroverzan" koju je "zaradio" nizom ispada koje je načinio proteklih meseci. Poslednji se dogodio 8. januara, kada je Ognjen Vranješ na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa prijateljima, uz koju je napisao "Drhte ruke oko Banja Luke", što je jedan od stihova nacionalističke pesme "Ne volim te Alija" Baje Malog Knindže.

foto: Printscreen

On je ubrzo, shvativši težinu ovog poteza, obrisao pomenutu fotografiju, a javnost je oštro osudila ovaj njegov čin. Podsetimo, Vranješ je prethodno podigao veliku prašinu tetovažom četničkog vojvode Momčila Đujića, a takvo ponašanje je odmah osudio i Fudbalski savez BiH.

foto: Profimedia

- Oštro i bezrezervno osuđujemo šokantno ponašanje reprezentativca Ognjena Vranješa, jer njegove poruke, bez obzira na koji način su izražene, nisu u duhu vrednosti za koje se zalaže FS BiH i ne predstavljaju osobine istinskog sportiste koji treba da bude uzor mlađim generacijama - poručili su tada iz Fudbalskog saveza BiH.

foto: Printscreen

Čitav region trenutno bruji o skandalu koji je nastao kada su u javnost dospele eksplicitne fotografije koje su razmenjivali Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ, kao i poruke koje su jedno drugom slali tokom afere.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.