KARLEUŠA SAD MOLI VUČIĆA ZA POMOĆ, A SVAŠTA JE PRIČALA O NJEMU: Podsećamo šta je sve govorila o predsedniku Srbije
Jelena Karleuša, Foto: Filip Plavčić, Ana Paunković

sve se vraća, sve se plaća

KARLEUŠA SAD MOLI VUČIĆA ZA POMOĆ, A SVAŠTA JE PRIČALA O NJEMU: Podsećamo šta je sve govorila o predsedniku Srbije

Cela Srbija se trese zbog afere Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa

Objavljeno: 14:39h

Pre dva dana svi ostali šokirani slikama Jelene Karleuše i njene vagine, nema ko nije pričao o tome, a prašina se još uvek ne spušta oko celog slučaja, čak naprotiv.

Kada su sinoć mediji objavili nastavak afere sa koš slika dokazima o mladežu i porukama u kojima Jelena izjavljuje ljubav fudbaleru, pevačica je odlučila da se obrati i direktno predsedniku Aleksandru Vučiću:

- Gospodine Aleksandre Vučiću, da li mogu javno da vas zamolim da mi pomognete i zaustavite ovo ludilo i nepravdu u medijima? Ako ne zbog mene, onda zbog moje dece, muža, bolesne majke... Molim vas. Otišlo je predaleko - poručila je Karleuša.

foto: Printscreen

Jelena kao i uvek ima amneziju, pa tako očekuje podršku od koleginica koje je do juče brutalno napadala, a sada isto očekuje i od predsednika. Podsetimo se samo nekih njenih molbi, ali i prozivki koje je javno upitila vlasti i predsedniku.

Prošle godine, Jelena je uputila otvoreno pismo predsedniku sa naslovom "Gospodine Vučiću sram vas bilo". Pismo vam prenosimo u celosti:

Sram vas bilo što su srpska deca na ulicama, Sram vas bilo što su na ulice izašli gladni, Sram vas bilo što ih vaši dupeuvlakački mediji nazivaju pijanim huliganima, Sram vas bilo što i pored diploma, pameti, želje i mladosti ne mogu da se zaposle, dok vaši kadrovi sa kupljenim diplomama zapošljavaju i rođake i ljubavnice, Sram vas bilo za Pink i Informer koji se na vaše protivnike ostrvljuju kao besni psi, Sram vas bilo za RTS, javni servis SVIH GRADJANA koji izveštava o skupu SNS-a u Pržogrncima ali ne i o hiljadama studenata na ulicama svih velikih gradova, Sram vas bilo što samo vašu njušku gledamo na svim tv ekranima i na svim naslovnim stranama, Sram vas bilo što ste i predsednik i premijer i Sveti Petar i prva, druga i treća dama, Sram vas bilo što ste uveli cenzuru medija goru od vremena Miloševića, Sram vas bilo što ste okruženi lopovima, kriminalcima sa poternica i bagrom koja je pokrala narod dok običan čovek ide u zatvor zbog neplaćenih parking mesta dok im izvršitelji plene ono malo imovine, Sram vas bilo što se ljudi vas PLAŠE, Sram vas bilo za svaki sendvič koji je u predizbornoj kampanji gladni narod trpao u usta...- Sram vas bilo za rušenja, zastrašivanja, lažna obećanja i bajke za idiote, Sram vas bilo za botove koje plaćate da napadaju sopstveni narod i neistomišljenike, Sram vas bilo što nam se deca leče sms-om dok vi iz budžeta trošite milijarde naših para na vaše kampanje, Sram vas bilo što su vam uzori i pajtaši Milo i Dodik, "poznati po demokratskoj vladavini i poštenju", sa milijardama u džepovima, a Ceca "dama" kojoj se divite, Sram vas bilo što sam ja jedna od retkih koja se usudila ovo da napiše, dok oni koji su i stariji i pametniji i obrazovaniji od mene ĆUTE JER SE PLAŠE VAŠE OSVETE, Sraaaaaam vas bilo bre... Ps(a mene je sram što ovo pre nisam napisala, što sam se plašila i što ste mi nekad čak bili i simpatični sa onim ustima koje ližete) - piše u Jeleninom pismu objavljenom na Instagramu i Fejsbuku

Nekoliko puta je navodila na to da ne zna ko to glasa za Aleksandra Vučića:

Nije Vučić peder. To je uvreda za pedere. Pederi se bore za slobodu prava. I ne poznajem ni jednog pedera koji je glasao za njega. I ne poznajem NIKOG ko je za njega glasao. A vi?

Ipak svima nam je ostao upečatljiv jedan njen tvit u kom govori sasvim slučajno baš o ovoj situaciji u kojoj se sada našla, ali tada je objašnjavala predsedniku Vučiću da će mu biti lakše kada se seti...

– “Predsedniče Vučiću, svaki put kada se požalite da vas neki vređaju po društvenim mrežama, setite se šta vaša ekipa medija, novinara, istomišljenika i plaćenika radi svakom onom ko se ne slaže sa vašim mišljenjem. Možda bude lakše“, bez ustručavanja je napisala Jelena.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.