ČETNIKA TREBA NADERATI, ON JE FAŠISTIČKO GO*NO: Ekstremisti iz Bosne uputili JEZIVE PRETNJE Vranješu zbog Karleuše!
Ognjen Vranješ i Jelena Karleuša, Foto: Prinskrin Instagram, Printscreen

užasno

ČETNIKA TREBA NADERATI, ON JE FAŠISTIČKO GO*NO: Ekstremisti iz Bosne uputili JEZIVE PRETNJE Vranješu zbog Karleuše!

ubaler je zbog objavljivanja fotografija koje su nastale tokom njihovih razgovora preko aplikacije Fejstajm sada na meti pretnji

Objavljeno:

Užasne pretnje smrću stigle su fudbaleru Ognjenu Vranješu iz Bosne, a sve zbog skandala sa pevačicom Jelenom Karleušom!

Dok region bruji o porno skandalu pevačice Jelene Karleuše, nakon što su u javnost dospele eksplicitne fotografije koje je slala fudbaleru Ognjenu Vranješu, fubaler je zbog objavljivanja fotografija koje su nastale tokom njihovih razgovora preko aplikacije "Fejstajm" sada na meti pretnji!

Prvo mi je pretila sama Karleuša, i to jezivim rečima, a sada je napadnut i od strane, mahom ekstremistički nastrojenih Muslimana iz Bosne.

Fudbaleru na društvenim mrežama prete na razne načine, zovu ga "četnikom", ali traže i da ga izbace iz reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Uvrede su raznolike i okrutne, fudbalera nazivaju "fašističkim đubretom", rasistom i četnikom, a neretko pozivaju i na nasilje nad njim.

Ovo su samo neki od strahovitih komentara koji se pojavljuju na društvenim mrežama:

foto: PRINTSCREEN FACEBOOK
foto: PRINTSCREEN FACEBOOK
foto: PRINTSCREEN FACEBOOK
foto: PRINTSCREEN FACEBOOK

Podsetimo, skandal o razvodu Jelene Karleuše i Duška Tošića prvi put je krenuo na Božić, a sve je počelo zbog poruka koje je razmenjivala sa bosanskim fudbalerom, koje je Duško navodno pronašao u telefonu. Pevačica je poruke, kako se pisalo, razmenjivala sa bosanskim fudbalerom pa joj je suprug zbog toga zaplenio mobilni telefon.

Ubrzo pošto je par demantovao navode o razvodu, internetom su krenule da kolaju sporne fotografije Jelene Karleuše, koja putem Fejstajma vodi vrele razgovore Ognjenom.

Bonus video

Jelena Karleuša napustila Srbiju (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.