KARLEUŠA BRUTALNO PLJUVALA KOLEGINICE, A SADA JE KARMA UZVRATILA: Čula sam da se fudbaleri lože na moje SLIKE!
Jelena Karleuša, Foto: Printscreen

afera o kojoj bruji srbija

KARLEUŠA BRUTALNO PLJUVALA KOLEGINICE, A SADA JE KARMA UZVRATILA: Čula sam da se fudbaleri lože na moje SLIKE!

I dok joj mnoge kolege i koleginice pružaju podršku, zaboravljamo da ona nije birala reči kada su se iste stvari dogodile njima

Objavljeno: 20:45h

U mnogobrojnim svađama koje je Karleuša vodila sa svetom, ona se takođe zamerila i tada svojoj prijateljici Dari Bubamari nakon što su njene porno slike ugledale svetlost dana.

I ako je Dara odmah pritrčala da obrani prijateljicu, nekada ju je Jelena napadala kada je bilo najteže. Kada su iscurile slike gole Dare Bubamare, Karleuša je tada u intervjuu za Exkluziv rekla:

- Ona je gospođa u godinama, perverzna tetka. U stvari, ona je prosta tetka, pošto je za perverziju potrebna inteligencija", potkačila je Jelena Daru, ali joj je Bubamara uzvratila rečima koje tek sada dobijaju smisao:

- Možda je pukla zato što fudbaleri, pa i Duško, obožavaju moje pesme a čula sam i da se lože na moje slike, rekla je Dara.

I tu nije kraj, setimo se Severine i njenog čuvenog snimka sa jahte, ni tada Jelena nije imala reči podrške, čak naprotiv kada je Seve ostavila taj "incident" u prošlosti, dobila dete, Jelena ke opet u nekoj svađi udarila nisko:

- Žensko koje je snimilo hard core po*nić i u zatvoru se oseća kao kod kuće ne može biti dama. Ili grešim - samo su neki od tvitova koje je uputila koleginici u najtežim momentima!

BONUS VIDEO: Karleuša u tajnoj šetnji po Akropolju sa Ognjenom Vranješom (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.