KAKO JE JELENA KARLEUŠA OBJASNILA DECI DA JE UPOZNALA VRANJEŠA: Rekao mi da mu pošaljem SVOJU i ja poslala! (VIDEO)
jelena Karleuša i Ognjen Vranješ, Foto: PRINTSCREEN

PA HIT!

KAKO JE JELENA KARLEUŠA OBJASNILA DECI DA JE UPOZNALA VRANJEŠA: Rekao mi da mu pošaljem SVOJU i ja poslala! (VIDEO)

Video koji je hit na Instagramu

Objavljeno: 21:50h

Afera čiji su glavni akteri Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ, već danima intrigira srpsku javnost, a sve se dodatno "razbuktalo" kada su objavljene eksplicitne fotografije popularne pevačice, nastale, prema tvrdnjama fudbalera, u toku njihovog video razgovora.

Vranješ tvrdi da nije paćenik i psihopata i da njihova veza traje već dve godine, dok sa druge strane Karleuša poriče bilo kakvu bliskost, uz tvrdnje da su pomenute fotografije lažne i da se na njima ne nalazi ona (što dokazuje, prema njenim rečima, specifičan mladež koji ima na tom delu tela).

Ko laže, da li i zbog čega, još uvek nije poznato, ali je činjenica da je ova vest zainteresovala široku javnost, a oglasile su se i mnoge poznate ličnosti.

Tako je i na Instagram nalogu "d.i.nj.a", na kome se nalaze klipovi glumice Sandre Silađev objavljen kratak video, koji je iskorišćen kao parodija na situaciju u kojoj se našla jelena Karleuša.

"Deco hoćete da vam ispričam kako smo se vaš tata i ja upoznali? Bila ja na internetu i okačila sliku kao ja se nešto naslonila na sto i on meni pošalje je*ote koja buljezgara. Napišem ja njemu "svinjo smrdljiva kakav je to komentar?" I stiže meni penis vašeg tate u inboks. Ja kažem strašno ne mogu da verujem šta si mi poslao. I on meni pošalje pa dobro napiši mi barem jel ti se sviđa. I ja kažem, pa sviđa se vidim veći je, deblji i to, ali nije to stvar, ja sam dama. On kaže "pa pošalji ti meni svoju" i pošaljem ja njemu svoju. Mi tu skapiramo da je to karmička veza. Odmah smo znali da je priča Romeo i Julija fazon..."

U pitanju je stari video, za koji glumaci tvrdi da se ne odnosi na popularnu pevačicu.

Genijalnu "Dinju" poslušajte u videu:

BONUS VIDEO: BIVŠA ŽENA GA MALTRETIRALA, DRAGANA MITAR GA PREVARILA... NJEMU SE BAŠ NE DA! Modelsica podnela papire za RAZVOD: Kad budete čuli šta će s detetom ZALEDIĆETE SE! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.