VOLIM KADA MI LIŽEŠ RI*ICU I GU*U: Isplivali Karleušini SE*SI SNIMCI sa Tošićem u VRELOJ AKCIJI! (FOTO)
Jelena Karleuša, Foto: Printscreen

NOVI SKANDAL

VOLIM KADA MI LIŽEŠ RI*ICU I GU*U: Isplivali Karleušini SE*SI SNIMCI sa Tošićem u VRELOJ AKCIJI! (FOTO)

Pre više od decenije mala od skandala imala je mali ispad kada ju je Duško Tošić snimao dok je odgovarala na provokativna pitanja...

Objavljeno: 20:44h

Skandal koji je potresao region, a čiji je glavni akterJelena Karleuša iznenadio je gotovo sve, kako njene prijatelje, tako i fanove! Ipak, ovo nije prvi put da JK pravi erotske snimke.

Jelena Karleuša
Jelena Karleušafoto: Printscreen

Pre više od decenije mala od skandala imala je mali ispad kada ju je Duško Tošić snimao dok je odgovarala na provokativna pitanja i simulirala oralni seks.

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša foto: Printscreen

- Volim kad mi ližeš ribicu. I guzu kad mi ližeš - rekla je Jelena Dušku, a on je uzvratio:

- A kad te tu*am? Je l' voliš da mi pu*iš? - pitao ju je fudbaler, a onda je Karleuša isplazila jezik i počela da sisa srednji prst.

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša foto: Printscreen

Pogledajte Jeleninne rane radove:

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša foto: Printscreen

Podsetimo, skandal o razvodu Jelene Karleuše i Duška Tošića prvi put je krenuo na Božić, a sve je počelo zbog poruka koje je razmenjivala sa bosanskim fudbalerom, koje je Duško navodno pronašao u telefonu. Pevačica je poruke, kako se pisalo, razmenjivala sa bosanskim fudbalerom pa joj je suprug zbog toga zaplenio mobilni telefon.

JK je istakla da je u pitanju fotošop i da iza šokantnog materijala ne stoji samo jedna osoba, pa dodala da će svi pravno odgovarati. Vranješ je, pak, istakao: "nit sam fan, nit paćenik nit psihopata kako ona želi da me predstavi, pre će to biti ona, i to sam spreman da dokažem da za sve sto kažem imam dokaze. Nisam nikoga nit jurio nit prisiljavao, sve je bilo dobrovoljno uz obostrano zadovoljstvo".

Pevačica je spremna da se lavovski bori do samog kraja, a u tome joj suprug pruža ogromnu podršku, kao i mnogobrojne kolege.

Ubrzo pošto je par demantovao navode o razvodu, internetom su krenule da kolaju sporne fotografije Jelene Karleuše, koja putem Fejstajma vodi vrele razgovore Ognjenom.

Jelena Karleuša i Duško Tošić
Jelena Karleuša i Duško Tošić foto: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Bonus video

Karleuša u tajnoj šetnji po Akropolju sa Ognjenom Vranješom (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.