KARLEUŠA JOJ JE NAVODNO PRETILA DA ĆE DA JE ISELI: Evo ko je žena Ognjena Vranješa sa kojom ima ĆERKU
Ognjen Vranješ sa ženom, Foto: Facebook

ŠTA ONA KAŽE NA SVE OVO?

KARLEUŠA JOJ JE NAVODNO PRETILA DA ĆE DA JE ISELI: Evo ko je žena Ognjena Vranješa sa kojom ima ĆERKU

Da li će mu oprostiti aferu?!

Objavljeno:

Eksplicitne fotografije Jelene Karleuše koje je pustio fudbaler Ognjen Vranješ apsolutno su tema broj jedan. Njihov javni sukob ne jenjava, a pop diva se oglasila otvorenim pismom.

U jednom od prvih saopštenja u kojima se oglasila nakon objavljivanja spornih fotografija, JK nije birala reči koje je uputila na račun Ognjena Vranješa, a u jednom delu je pomenula i njegovu suprugu.

foto: Sonja Spasić

- Žalim tvoju ženu i tvoje dete, crve! Ali kako si ti naudio mojoj porodici, tako će se sad svo zlo vratiti tvojoj! Bežite! Iselite se crve! Brzo!!! - navodi se u pomenutom delu saopštenja.

O Danijeli, Ognjenovoj supruzi sa kojom ima ćerku, ne zna se baš puno. Na njegovom Instagramu se može pronaći tek po koja fotografija sa atraktivnom brinetom.

foto: Facebook

Danijela se za sada još uvek nije oglašavala povodom afere njenog muža, a vreme će pokazati hoće li i posle svega ovoga ostati uz bosanskog fudbalera.

Podsetimo, mediji su nedavno brujali o tome da je Danijela podnela zahtev za razvod zbog navodne veze fudbalera i jedne pevačice iz Srbije, ali izgleda da do toga ipak nije došlo. Ona mu je to oprostila, a ostaje da vidimo da li će preći i preko afere sa JK.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.