POZVALI SMO VRANJEŠA 5 MINUTA POSLE OBJAVE NJEGOVIH BROJEVA TELEFONA: Za njega je ovo PREVIŠE?!
Jelena i Vranješ, Foto: Printscreen/Instagram

skandal

POZVALI SMO VRANJEŠA 5 MINUTA POSLE OBJAVE NJEGOVIH BROJEVA TELEFONA: Za njega je ovo PREVIŠE?!

Afera o kojoj bruji region. A i šire...

Objavljeno:

Nakon spornih fotografija koje su preplavile društvene mreže, a na kojima je navodno Jelena Karleuša , čitava Srbija a i estrada je uzdrmana. Sa druge strane, pevačicin rat u javnosti sa fudbalerom Ognjenom Vranješom se još više produbljuje.

Oglašavali su se i Jelena, i Ognjen, ali i pevačicin suprug, reprezentativac Srbije Duško Tošić koji je imao kratku i efektnu izjavu za medije.

Pevačica je u brutalnoj poruci na Tviteru imala oštru poruku za Vranješa, objavljivala je slike na kojima je navodno njegov polni organ, ali i njegove brojeve telefona (bosanski i belgijski) uz napomenu da to radi namerno.

foto: Printscreen

Samo pet minuta nakon Karleušinog tvita, fudbaler je ugasio mobilni telefon - verovatno su ljudi masovno počeli da ga zovu. Ona je broj objavila u 23.54, a on je poslednji put viđen na Vajberu minut pre ponoći.

foto: Instagram

Nešto posle ponoći i mi smo pokušali da pozovemo Ognjena i saznamo šta on ima da kaže o čitavoj situaciji. Okrenuli smo i bisanski i belgijski broj, ali su oba bila nedostupna.

Začuli su se samo ženski glasovi koji na bosanskom i francuskom obaveštavaju da mobilni pretplatnik nije dostupan. Nije ni čudno, verovatno mu je dosta svega!

Bonus video

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.