JELENA KARLEUŠA ODLAZI IZ SRBIJE?! Nakon SKANDALA uputila se ka aerodromu Nikola Tesla!
Jelena Karleuša, Foto: Printscreen

SKANDAL TRESE ESTRADU

JELENA KARLEUŠA ODLAZI IZ SRBIJE?! Nakon SKANDALA uputila se ka aerodromu Nikola Tesla!

Pevačica tvrdi da je sve ovo fotomontaža

Objavljeno: 21:15h

Nakon skandala koji je izbio sa objavljenim eksplicitnim fotografijama na kojima se vidi njen prisni odnos sa Ognjenom Vranješom,Jelena Karleuša napušta Srbiju, preneli su beogradskli mediji.

Odmah pošto eksplicitne fotografije na kojima se vidi gola Jelena Karleuša koja vodi video razgovor sa Ognjenom Vranješom ugledale svetlost dana, pevačica se najpre oglasila na svom tivter nalogu, a onda je rešila da napusti Srbiju.

Kako su mediji preneli, Jelena je rezervisala kartu za Kinu kako bi otišla kod svog supruga Duška Tošića.

Izvor sa aerodroma je, navodno potvrdio da je ona rezervisala kartu, kao i da se pojavila na beogradskom aerodormu "Nikola Tesla", piše Informer.

Ona je rešila hitno da ode kod supruga, a šta će se dešavati ostaje nam da vidimo.

Podsetimo, pevačica tvrdi da je sve sve ovo namešteno i fotomontaža.

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša foto: preentscreen

"Povodom sadržaja koji kruži internetom, imam da izjavim sledeće: na većini objavljenih fotografija se ne nalazim ja i reč je o fotomontaži koju svako malo veštiji sa kompjuterom može da napravi. Neki od sadržaja su fotografije ukradene iz mog telefona, dorađene i plasirane da se naudi meni i mojoj porodici. Apelujem na medije i ljude sa društvenih mreža da ne učestvuju u ovom. Naravno, saznanja su mi da iza ovoga ne stoji jedan čovek, već čitava organizacija. Svi oni koji stoje iza ovoga će pravno odgovarati", istakla je Jelena.

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša foto: preentscreen

Inače, već danima se spekuliše kako internetom kruže fotografije potpuno gole Jelene Karleuše, koje je pevačica navodno slala kolegi svog supruga Duška Tošića. Kurir je sada došao u posed tih fotografija, na kojima se jasno vidi i Ognjen Vranješ. Fotografije su nastale tokom razgovora putem Fejs tajma, a tokom razgovora urađen je printskrin, a ceo tekst o ovome mozete pogledati ovde.

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša foto: preentscreen

Povodom ovog skandala oglasio se i sam Ognjen Vranješ, koji je odgovorio na reči pevačice Jelene Karleuše koja je nedavno istakla da su za sve krivi "zli jezici koji su još jednom izvršili atak na nju i njenu porodicu u nadi da će joj upropastiti brak".

Bonus video

VELIKA TRANSFORMACIJA CECINE NASLEDNICE: Sad je ista majka! Evo šta je Anastasija uradila pa izazvala LAVINU KOMENTARA! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.