UŽAS! Saša Kapor DOŽIVEO INFARKT! Ostao SLEP na jedno oko!
Saša i Nikolina, Foto: Damir Dervišagić

moglo je da bude i gore

UŽAS! Saša Kapor DOŽIVEO INFARKT! Ostao SLEP na jedno oko!

Moglo je da bude i gore, tvrde lekari

Objavljeno:

Saša Kapor je prolazio kroz agoniju ovih meseci kada je saznao da je dobio neizlečivi glaukom oka.

Jednog jutra pevača je šokiralo saznanje da na levom oku vidi najpre crne mrlje, a već sledećeg trenutka ne vidi bukvalno ništa.

foto: Dragan Kadić

„Tačno je da imam glaukom oka, ili kako su mi lekari, objasnili „infarkt oka“. To je bilo strašno! Probudio sam se i nisam video ništa! Krenuo sam po lekarima i dok nismo otkrili o čemu se radi, poludeli smo od brige. Najpre sam radio CT oka, pa CT orbite oka, pa pošto je na tim snimcima, navodno, sve bilo u redu, tražili su da uradim magnetnu rezonancu glave i magnetnu rezonancu vrata. Tada je ustanovljen i veoma visok očni pritisak, što je, kako sumnjaju lekari, upravo uzrok zbog kojeg je došlo do tog gubitka vida“, rekao je Saša za Alo.

“ Meni su lekari rekli da je, usled tog visokog pritiska, moglo da ode na srce, na glavu ili na oko. U mom slučaju, infarkt je otišao na levo oko. Nerv iza oka je dosta stanjen i tada su lekari konstatovali hronični glaukom. Rekli su mi da je to neizlečivo oboljenje, nikakve operacije niti injekcije u tom slučaju nisu moguće. Imam neke kapi koje stavljam u oko svako jutro i veče, i tako će biti do kraja života. Takođe, moraću da pratim stanje i odlazim na redovne kontrole“, dodao je on.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.