DUGO JE NIJE BILO NA TELEVIZIJI! Voditeljka Dnevnika operisala RAK DOJKE,sada se vratila na TV i BORI SE KAO LAVICA
Ivona Pantelić, Foto: Print Screen Youtube

bravo!

DUGO JE NIJE BILO NA TELEVIZIJI! Voditeljka Dnevnika operisala RAK DOJKE,sada se vratila na TV i BORI SE KAO LAVICA

Svaka joj čast

Objavljeno:

Jedna od najlepših voditeljki, Ivona Pantelić, koja je godinama bila zaštitno lice RTS-a, neko vreme nije vodila "Dnevnik".

Mnogi su se pitali zašto ne viđaju lepu plavušu, koja je vodila vesti u okviru "Dnevnika". Iako su pomislili da se zasitila posla, ili da je prešla na neku drugu televiziju, Ivona je početkom 2018. godine otkrila na preventivnom pregledu da je imala karcinom dojke. Ubrzo je operisana, primala je hemoterapiju, a nedavno se vratila na male ekrane. Ivona i dalje prima hemoterapiju, a svi su primetili da uprkos tome izgleda odlično, da se bori kao lavica, te da je spremna za nove radne pobede.

- Rak je izlečiv ako se otkrije na vreme i zahvalna sam što su moje koleginice bile uporne da odem da se pregledam. Svi me znate kao voditeljku "Dnevnika". Danas nisam ovde u svojstvu voditeljke, već pacijentkinje - rekla je Ivona Pantelić na konferenciji za medije kampanje „Rak je izlečiv“, koja je održana u Galeriji RTS-a.

foto: Printscreen Instagram

- Imala sam sreće i zahvalna sam što su moje koleginice iz RTS-a bile uporne da odem, da iskoristim mogućnost i obavim preventivni pregled – jer je zbog nacionalne kampanje protiv raka, koju vodi RTS, mobilni mamograf bio u martu ovde, ispred naše zgrade - dodala je Pantelićeva.

Ivona je navela je nakon pregleda u mamografu upućena na kontrolni ultrazvuk, koji je pokazao da ima rak dojke, a da se nakon toga podvrgla operaciji, te je primala hemoterapiju.

- Sa hemoterapijom može da se živi - istakla je Ivona, koja apleuje da sve žene treba da izdvoje vreme i obave preventivni pregled.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.