DARKO LAZIĆ NEĆE DA SE VRATI U SELTERS! Pevač odlučio da nastavi lečenje blizu Loznice
Darko Lazić, Foto: Printscreen

ipak odlazi

DARKO LAZIĆ NEĆE DA SE VRATI U SELTERS! Pevač odlučio da nastavi lečenje blizu Loznice

Iako je po napuštanju Instituta za rehabilitaciju „Selters“ pevač Darko Lazić obećao lekarima da će se vratiti nakon božićnih praznika i nastaviti lečenje, on je tu odluku promenio, a njih o tome nije obavestio.

Objavljeno: 13.01.2019. 08:53h
  • 3

Darko će nastaviti s rehabilitacijom u Banji Koviljači, nadomak Loznice.

- Legitimno je pravo svake osobe da za svoj novac ide u koje god lečilište želi - kaže Lazićev prijatelj i objašnjava:

- Darko više ne želi da ide u „Selters“ jer smatra da je postignut maksimum kada je reč o njegovom oporavku u toj ustanovi. Sve što je mogao tamo da uradi, već je uradio. Želi da ubrza proces lečenja i da se što pre vrati poslu koji mu baš nedostaje - ispričao je pevačev blizak prijatelj. On tvrdi da se Lazić ni na Koviljači neće zaustaviti.

- U Banji Koviljači će biti dve do tri nedelje, a nakon toga će da ode u još jednu banju. Nadamo se da će to biti to, kada se radi o rehabilitaciji - kaže Darkov prijatelj.

foto: Printscreen

S druge strane, u „Seltersu“ su ogorčeni i razočarani Darkovom odlukom da se ne vrati kod njih.

- On se nikome od nas nije javio niti je rekao da ima takve planove. Kada je napuštao naš Institut za Božić, rekao je da će se za nedelju dana vratiti. Žalosno je što je bio na dobrom putu i mi smo bili zadovoljni kako se sve odvija. Ovde smo se svi prema njemu i njegovoj porodici ponašali maltene prijateljski, familijarno. Svesni pritiska javnosti i interesovanja za njegovo ozdravljenje, budući da je javna ličnost, uložili smo 100 odsto sebe - kaže jedan od lekara iz „Seltersa“, koji je brinuo o pevaču za vreme boravka u ovom institutu kod Mladenovca.

foto: Printscreen

- On nas nikada nije pomenuo ni u jednom intervjuu imenom i prezimenom. Nikada nam se nije zahvalio na onome što smo za njega učinili. Kod nas je došao nepokretan i delom paralizovan, a izašao je sa dve štake. To je nakon svega što mu se desilo, strahovito veliki uspeh. Žao nam je ako toga nije svestan - kaže ogorčeni lekar.

Prema informacijama medija, pevač će u ponedeljak otići u Specijalnu bolnicu za rehabilitaciju „Banja Koviljača“, a društvo će mu umesto majke Branke praviti samo devojka Marina. Oni će tamo boraviti u apartmanu, i to o svom trošku.

 

Bonus video

(Espreso.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media