Priključio se Darinom klanu: Folkerove gole fotke kruže internetom!

od njega ovo nismo očekivali

Priključio se Darinom klanu: Folkerove gole fotke kruže internetom!

Crnogorski pevač Šako Polumenta je sledeća medijska žrtva zbog golišavih fotografija koje su se pojavile na društvenim mrežama
Objavljeno:

Fotografije pevača na kojima je potpuno go i sedi na WC šolji završile su na internetu, prenosi domaća štampa. Slike su objavljene na društvenim mrežama kao “najava“ za Šakov nastup, ali pevač tvrdi da je u pitanju foto-montaža. Kompletiran spisak: Ovo su učesnici nove sezone TLZP! Ima velikih grudi, a možda bude i pornografije!

- Neki težak debil stavlja moje eksplicitne fotografije na društvene mreže. Montiraju me, a ne mogu mi ništa. Šako im poručuje da je jači od njih. Nervira ih verovatno uspeh mog novog CD-a, pa žele da mi naruše ugled - rekao je pevač. Vodič kroz srpsku seljadiju! Živimo u jednom velikom seljobritiju! (FOTO) (VIDEO) (GIF) Pevač je istakao da ne pravi probleme, da se ne drogira, ne pije i da je odgovoran prema sebi.
- Moji muzičari su sagradili kuće i voze dobra kola jer rade sa mnom. To je sve od rada, a ne od golotinje - dodaje Šako. Dara Bubamara je hejterima poručila da “Orange hurst” ili u prevodu ”Narandža boli”, a Šako da je “jači od svih i da mu ne može niko ništa, jači je od sudbine”. (Espreso.co.rs/ bulevar.b92.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.