JK mogla samo da propadne u zemlju i ćuti! Bosanka književnica očitala lekciju Karleuši!

slovo o vaspitanju

JK mogla samo da propadne u zemlju i ćuti! Bosanka književnica očitala lekciju Karleuši!

Bosanska spisateljica Mirjana Kapetanović putem svom Fejsbuk naloga uputila je javno pismo našoj poznatoj pevačici
Objavljeno:

Književnica Mirjana Kapetanović, majka bosanske pevačica Irine Kapetanović je na svom Fejsbuk profilu objavila javno pismo pevačici Jeleni Karleuši. Pismo je na ovoj društvenoj mreži za četiri sata skupilo 850 lajkova i podeljeno je preko 150 puta. Zato se mrze 20 godina! Zbog ove izjave je krenuo rat između Arkana i Cece i JK! (FOTO) (VIDEO)

"Noć umjetnosti" u Konjicu.

Posted by Mirjana Kapetanovic on Monday, January 25, 2016
OTVORENO PISMO JELENI KARLEUŠI, PEVAČICI Jugoslavije
Sve ste vi to mogli naučiti u redovnom osnovnom i srednjem obrazovanju kroz proučavanje istorije i geografije, naravno da je škola bila u drugom planu a ističete svoje beogradsko poreklo kao krajnji rezultat evolucije ljudske civilizacije. Neće izaći iz kuće godinu dana: Procureo privatni snimak Jelene Karleuše! (VIDEO)
Beograd doselili su se u predivni Konjic upravo u vreme kada sam se ja trebala roditi
tome sam napisala puno knjiga i pisaću još, ako me Bog poživi. Vrela! JK u roku od 24 sata objavila 4 tako vruće fotke da ćete se zapaliti i vi i net! (FOTO)
grad umetnika. potekao vaš kolega u žiriju Zvezda Granda Dragan Stojković Bosanac koji je svirao harmoniku sa četiri godine kao odrasli
Mi ljudima nismo govorili da su "munjeni", da imaju "letve" u glavi i slične reči. nastupali smo lepo, pristojno obučeni, niko nije izlazio pred ljude gologuz, taman posla. od mene se rodi kćerka Irina, slavna rokerka, davali su joj razne nadimke od "naša Dženis Džoplin", do "kraljice roka" od dobrih roditelja vaspitana, takođe je pevačica Čudo neviđeno! Zbog ove stvari je JK prvi put pohvalila Cecu posle 20 godina! I Ceca je u šoku! kako će za koju godinu vaša deca da se osećaju kada krenu u škole, školski drugari im počnu s mobitela puštati vaše gologuze snimke. dubokim poštovanjem i pokrivenih stidnih mesta družite se sa tim čovekom za onim stolom žirija svetla pozornice se ugase, a ružne reči zauvek ostaju u njihovim mladim, povređenim srcima. Bez dlake na jeziku! Marija Šerifović spustila Karleušu kao niko do sada! (FOTO) (VIDEO) u vezi vašeg velikog ponosa na poreklo, nije ti šala, beogradsko, Znate li poreklo prezimena jedne od najpopularnijih pevačica s naših prostora? da nosioci prezimena Karleuša slave Svetog Iliju knjige prezime Karleuša je nastalo od nadimka koje je postojalo u zapadnim krajevima zamršene (čupave) nenegovane kose i upotrebljava se u kajkavskom narečju hrvatskog jezika mudraruša, aljkavuša, sponzoruša). Reč karleuša je značila ženu sa dugom, zamršenom, neopranom kosom,

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.