NE ŽELI ZAJEDNIČKI ŽIVOT: Partner Snežane Đurišić otkrio RAZLOG zbog kojeg NE PLANIRA da se useli sa njom u stan!
Snežana Đurišić je godinu dana u vezi sa Vanjom Milošević, Foto: Vladimir Sporčić

problemi

NE ŽELI ZAJEDNIČKI ŽIVOT: Partner Snežane Đurišić otkrio RAZLOG zbog kojeg NE PLANIRA da se useli sa njom u stan!

Mediji su nedavno pisali o tome da su pevačica i ginekolog otpočeli zajednički život u njenoj kući.

Objavljeno: 11.01.2019. 21:35h

Snežana Đurišić već godinu dana uživa u emotivnoj vezi sa ginekologom Vanjom Miloševićem, a mediji su nedavno pisali o tome da su otpočeli zajednički život u njenoj kući. Međutim, Snežanin dečko demantuje ovakve tvrdnje i objašnjava zbog čega ne namerava da njihovu vezu dovede na taj nivo.

Snežana Đurišić
Snežana Đurišić foto: Dragana Udovičić

"Mi ne živimo zajedno i ne planiramo to. Znate šta, ona ima svoju karijeru, ja imam svoju, mi smo ostvareni ljudi. Ma, ko bi sa mnom mogao? Znate, ja ustanem rano, po ceo dan posao, zatim odem kod majke koja je bolesna, pa idem decu da vidim. Meni uvek fali dva sata u danu da sve završim i zato neću da živim sa Snežanom. Ovako nam je dobro", kaže Vanja i dodaje da se ne meša u odnos pevačice i njenog problematičnog sina.

"Snežana je žena bez mrlje u životu. Jedino što ima tu lošu priču sa sinom koji je tamo gde je. To svi znamo. Ali ona kao roditelj mora sama da se izbori sa tim. U odnos Marka i Snežane uopšte se ne mešam, odnos majke i sina je svet, tu ja, niti bilo ko drugi ne treba da se meša. Sigurno joj je mnogo teško i, naravno, pomoći ću joj ako to zatraži, ali zaista ne bih da se mešam. Kakav bih ja bio prijatelj i partner da joj u takvim situacijama ne pružim i podršku i rame i ruku, i sve", ističe folkerkin partner.

Bonus video:

Espreso.rs/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media