ANA KOKIĆ DONELA KRAJNJU ODLUKU: Burma ipak ostaje na njenoj ruci! NEĆE ONA NIGDE
Ana Kokić i Nikola Rađen, Foto: Damir Dervišagić

I DALJE ga voli!

ANA KOKIĆ DONELA KRAJNJU ODLUKU: Burma ipak ostaje na njenoj ruci! NEĆE ONA NIGDE

Pop zvezda još nije skinula prsten koji je dobila od muža kada su se venčali

Objavljeno:

Pevačica Ana Kokić i vaterpolista Nikola Rađen definitivno su stavili tačku na deset godina dug brak. Atraktivna muzička zvezda nije se oglašavala u domaćim medijima nakon informacije da se razvodi od sportiste, a zajedničkim saopštenjem koje su dali za medije otkrili su da će se i dalje voleti kao prijatelji, što je u interesu njihovih ćerkica, koje će zajedno vaspitavati.

foto: Dragan Kadić

Iako pojedini mediji spekulišu da je razlog razvoda Nikolino neverstvo, on je to demantovao za „Alo!“, tvrdeći da Anu nije varao, te da mu je izmišljenih priča preko glave. I dok Nikola trenutno boravi u Moskvi, gde je otputovao istog dana kada je stavio potpis na razvod, Ana je ostala u Beogradu sa decom. - Nikola i Ana se, kao što je to bio slučaj i pre potpisivanja papira za razvod, čuju svakodnevno. On se interesuje kako su Nina i Tea, a sada imaju i novog člana porodice, psa Tedija, koji pravi šou program, pa ona šalje Nikoli video-snimke kako se ćerkice provode sa kućnim ljubimcem - kaže izvor i dodaje:

foto: Damir Dervišagić

- Spekulacije koje se svakodnevno pojavljuju u medijima, kao i oglašavanje pojedinih anonimnih lica koja govore o njihovom braku, uopšte ne potresaju Nikolu i Anu, oni znaju šta je prava istina i nemaju nameru da se upliću u te priče - kaže izvor. Paparaco „Alo!“ uslikao je pop zvezdu pre nekoliko dana na klizalištu sa ćerkicama, a tada smo primetili da Ana Kokić i dalje nosi burmu na desnoj ruci.

- To je simbol njihove ljubavi i Ana nema nameru, bar zasad, da skine burmu.

foto: Damir Dervišagić

S obzirom na to da su se rastali kao prijatelji, ona smatra da nema potrebe da donosi još jednu tako radikalnu odluku.

Kada bude osetila potrebu da skine prsten sa ruke, to će i uraditi. Zasad ostaje na njenoj ruci - kaže izvor za ove novine.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.