KARLEUŠA OČAJNA: Udarili su mi na DECU, i na BOLESNU MAJKU! Hoće da mi unište BRAK i PORODICU!
Jelena Karleuša našla se u centru skandala, Foto: Printscreen

OTVORILA DUŠU

KARLEUŠA OČAJNA: Udarili su mi na DECU, i na BOLESNU MAJKU! Hoće da mi unište BRAK i PORODICU!

Ne može da podnese ljudsku mržnju

Objavljeno:

Poslednjih dana dosta prašine se podiglo oko navodnog kraha braka Jelene Karleuše i Duška Tošića, o čemu su informacije plasirane na Božić, 7. januara, a ove priče bile su udarac ne samo za Jelenu, već i za njenog supruga, ćerke, kao i majku Divnu. Jelena tvrdi da su priče da je razmenjivala poruke sa fudbalerom Ognjenom Vranješom totalna budalaština, te da je mnogo boli što njena porodica prolazi kroz takve stvari, pogotovo što ima dve maloletne ćerke Atinu i Niku, te majku Divnu, koja boluje od raka pluća.

foto: Ana Paunković

- Mnogo me je pogodila ljudska mržnja i potreba da mi unište brak i porodicu. Udarili su mi na decu! Bolesna majka mi je ovo teško podnela - rekla je Jelena i dodala da njen brak sa Duškom ništa ne može narušiti, jer je jači od svih zala. - Moj brak je jači od tabloidnih napada. Ljubav, poverenje, to je jače od svake mržnje. Duško je navikao na ovakve stvari i ne želi ni da daje izjave o ovome. On je generalno čovek koji nema lošu reč i lošu misao ni za koga. Sada sam videla ko su mi prijatelji, a ko neprijatelji. Svakako od estrade nisam očekivala podršku - ogorčena je Jelena, koja dodaje da je jako razočarana.

foto: Srđan Bosnić

- Više se neću baviti ovom temom, već samo svojim poslom. Pozivam sve na MAC dodelu nagrada, gde ću izvesti novu pesmu "Lajk". Da hejteri imaju šta da lajkuju i dislajkuju - poručila je Karleuša.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.