IGRAČICA GOGA ALEKSIĆ DO DETALJA OTKRILA KAKO JE NIKOLA VARAO ANU: Bili smo GODINU dana u vezi, zaljubila sam se!
Nikola i Goga, Foto: Luka Šarac, Printscreen Instagram

ispričala sve

IGRAČICA GOGA ALEKSIĆ DO DETALJA OTKRILA KAKO JE NIKOLA VARAO ANU: Bili smo GODINU dana u vezi, zaljubila sam se!

Ana Kokić i Nikola Rađen objavili su zajedničkim saopštenjem da se razvode, što je izazvalo niz burnih reakcija javnosti, ali i nagađanja zbog čega su odlučili da stave tačku na desetogodišnji brak

Objavljeno:

Uprkos tome što sada već bivši par ne iznosi prljav veš i razloge zbog kojih je odlučio da na Božić obelodani ćerkama da se razvodi, dobro obavešteni izvori tvrde da je do kraja ljubavi došlo zbog prevare.

Naime, Nikola već izvesno vreme živi u Moskvi sa jednom ruskom lepoticom, a Ana je prilikom nedavnog boravka u Rusiji zatekla njene stvari u stanu, preko čega definitivno nije mogla da pređe.

Prevara pak nije nešto sa čim se Kokićka susrela prvi put kada je Nikola u pitanju. Proslavljeni vaterpolista imao je seks-aferu i sa popularnom prestoničkom go-go igračicom koja je priznala da je spavala sa Rađenom.

Smile is a key #tb#lifeisbeautiful ? share love ❤️

A post shared by Gorana Aleksic (@gogaaleksic) on

- Rađen i ja smo bili godinu dana u vezi dok je bio u braku sa Anom. Šta da radim, bila sam tada klinka, primila sam se na njega. Ali morate priznati da on ful izgleda. Bolje da spavam sa dobrim frajerima nego sa starcima. Ja sam se zaljubila. Šta da radim. Top je u krevetu, nisam mogla da odolim - izjavila je Goga tokom učestvovanja u rijalitiju "Farma", a naknadno je dodala da je za ovu švaleraciju znala čak i Ana Kokić.

- Ja sam čula da je saznala za nas. Ne mrzim ženu, naprotiv, ali to što sam joj uradila je... Šta da se radi, to je život - izjavila je Goga za srpski dnevni list.

Be happy,it drives people crazy ? #positivevibes #smile

A post shared by Gorana Aleksic (@gogaaleksic) on

Uprkos tome što je Goga ovu švaleraciju priznala, Kokićka je ostala u braku sa Rađenom, a na ove navode igračice nije davala izjave.

Anini bliski prijatelji tvrde kako je ona ulagala sve napore da bi im brak opstajao, te da je novo razočaranje koje joj je priredio s Ruskinjom bilo samo kap u čaši zbog koje je skupila petlju, pozvala advokata i pokrenula brakorazvodnu parnicu, tvrde beogradski mediji.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.