ZOKI ŠUMADINAC ASTROLOG I OSNIVAČ BIZAR AUTOTJUNA: Moja pesma je FANTASTIK, ja šaljem poruku mladima!
Zoran Šumadinac je hit na društvenim mreža,a već godinama unazad, Foto: Printscreen Youtube

ZA espreso.co.rs

ZOKI ŠUMADINAC ASTROLOG I OSNIVAČ BIZAR AUTOTJUNA: Moja pesma je FANTASTIK, ja šaljem poruku mladima!

Napravio je bum na Internetu

Objavljeno: 14:07h

Donosim odluke da plivam sad kroz oblake. Tako u nedogled. Tako u nedogled... Uoči dočeka 2019. godine, na društvenim mrežama, pre svega na mreži Tviter, postala je hit pesma "Autotune", koju u emisiji manje poznate "Sezam produkcije" izvodi Zoran Šumadinac, a možete je čuti OVDE.

Ova pesma je ušla i na "trending" listu na Jutjubu. Nekima je snimak iz emisije urnebesno smešan, nekima je zabavan, a ima i onih koji tvrde da je pomenuta pesma hit na prvo slušanje. U svakom slučaju, Zoran je uspeo ono što je najteže, a to je da se preko noći izdvoji iz mase pevača.

foto: Facebook

Pošto trenutno za njim vlada veliko interesovanje, mi smo kontaktirali Zorana i on za portal Espreso.co.rs pre svega otkriva da li ga je iznenadilo da je snimak njegovog nastupa izazvao tolike reakcije na društvenim mrežama.

– Iskreno jeste, kako mene tako i moje sardnike. Mi kad smo radili na "Autotunu" znali smo da će biti poput "Magije". Međutim "Autotune" je prešišao "Magiju" već prvog dana.

Neke si nasmejao, nekima je tvoja pesma zabavna.... pa kako reaguješ na sve te komentare?

– Ništa posebno, do mene negativni komentari ne dolaze i zaista je tako. Znam da je numera fantastik i da se razlikuje od ostalih žanrova koje se slušaju na ovim prostorima. "Autotune" nosi jasnu poruku mladima, da se bore za svoje ideale, svoj životni put i da ne odustaju. Da nikako ne dozvole da ih drugi sputava i zavarava, već da slede svoje snove. To upravo govori tekst pesme: "Donosim odluke da plivam sad kroz oblake, tako u nedogled, tako u nedogled…" Znači sledim svoje snove, želje, idem dalje…

foto: Facebook

Pošto si i astrolog kakvu godinu predviđaš za naše najveće muzičke zvezde Lepu Brenu, Draganu Mirković i Cecu?

– Dragani i Ceci ova godina ne donosi ništa spektakularno i novo, neće biti nekih većih dešavanja kako na poslovnom , tako i na privatnom planu. Ceca i ove godine biće bez emotivnog partnera. Lepu Brenu ove godine pratiće manji zdravstveni problem zbog kog će morati češće da posećuje zdravstvene ustanove. Svakako osim zdravstvenih malih poteškoća, ova godina joj ništa novo ne sprema.

Pošto si postao hit preko noći, da li bi ušao u rijaliti ako bi dobio ponudu za tako nešto?

– Preko noći, ne bih rekao… "Magija" je 2015. napravila bum na ovim prostorima, ona se i danas sluša skoro istim žarom. Zatim "Teraš me na greh" je takođe bila slušana. U Bugarskoj je 2015. bila na vrhu slušanosti. Mislim da su se uželeli da čuju nešto novo i drugačije. Što se rijalitija tiče, ne bih bio učesnik, nije to za mene. Ja sam neko ko je željan rada, volim da radim i da stvaram, nikako ne bih mogao samo da ležim i da budem u jednom mestu. Takođe ja sam neko ko ne voli rasprave, uzalud da potrošim energiju. Ja verujem u ljubav i u dobrotu ljudi, to me pokreće i to me gura napred. Imam puno ideja za nove zabavne emisije koje ne postoje na ovim prostorima. Ukoliko ozbiljna ponuda dođe od neke televizijske kuće, emisija bi bila već posle par emitovanja jedna od najgledanijih. Tako bih mogao se vezati za televiziju jer mi je cilj da naciji pokažem da ima i nešto novo osim standardnih emisija koje se kod nas vekovima emituju.

foto: Facebook

Kakvu poruku Zoki ima za posetioce našeg portala?

– Moja poruka mladima je da slede svoje snove, da idu napred, bez obzira šta drugi mislili o tome. Znajte da niko ko je bolji od vas ili je u vašem rangu neće vas spoticati niti govoriti loše o vama. O vama će govoriti lose samo oni koji su ispod vašeg nivoa. Nemojte sanjati svoje snove, već živite svoj san... I tako u nedogled.

Bonus video

ZAŠTO SE UVEK OVO DESI MENI? Zorannah doživela neprijatnost u Beču, pa podelila sa svima kako se oseća!

(Espreso.co.rs/ Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.