MILICA TODOROVIĆ IMALA UDES SA DARKOM LAZIĆEM! Ispričala potresne DETALJE: Molila sam ga da uspori!
Milica i Darko, Foto: Daktilo, Damir Dervišagić

niko nije znao za ovo

MILICA TODOROVIĆ IMALA UDES SA DARKOM LAZIĆEM! Ispričala potresne DETALJE: Molila sam ga da uspori!

Nada se da je Lazić naučio lekciju

Objavljeno:

Pevač Darko Lazić u oktobru prošle godine doživeo je tešku saobraćajnu nezogdu kada je na nekoliko kilometara od svoje kuće sleteo sa puta, a od koje se i dalje oporavlja. U večerašnjoj emisiji "Amidži šou" njegova koleginica pevačica Milica Todorović pričala je o svom druženju sa njim.

Tom prilikom Milica se setila njihove nezgode koju su doživeli auto-putu 2011. godine kada su se uputili za Jagodinu, a na svu sreću tada su prošli bez ogrebotina i bilo je sve u najboljem redu.

foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

- Imali smo udes 2011. godine. Baš smo bili na putu za Jagodinu, išli smo kod Palme da radimo i Lazić je vozio. Baš je bio sunčan dan i odjednom kreće kiša. Pljusak neverovatan. Darko je vozio negde oko 170, 180 na sat i ja sam ga sve vreme opominjala da uspori - započela je priču Milica.

foto: Printscreen

- Kako je rokala kiša, upadne mu levi točak u onaj kanal pored bankine i tu smo krenuli da se okrećemo. Bogu hvala, tog trenutka kao da je neko zaustavio auto-put, nijednog vozila. Mislim se ako nas neko grune, odosmo do granice sa Bugarskom, ali ništa nije bilo Bogu hvala, ni ogrebotine - dodala je Todorovićeva.

Za kraj ove priče Milica je rekla da se nada da je Darko Lazić nakon nezgode koju je imao, naučio lekciju i da će od sada pažljivije voziti.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.