MILICA PAVLOVIĆ OTVORILA DUŠU: Godinama sam PLAKALA i TRPELA, ne mogu da razumem KEBU i njegove pogrdne komentare
Milica Pavlović, Foto: Printscreen

iskreno o kolegama

MILICA PAVLOVIĆ OTVORILA DUŠU: Godinama sam PLAKALA i TRPELA, ne mogu da razumem KEBU i njegove pogrdne komentare

Milica Pavlović izdala je veoma uspešan album “Zauvek” na kojem su joj mnoge kolege čestitale

Objavljeno:

Međutim, nije uvek bila tako omiljena. Milica priznaje da su je na estradi cesto sabotirali zbog čega plakala i padala u depresiju.

“Od kolega sam doživljavala različite faze, od osporavanja do toga da me ne poznaju kada me vide na aerodromu ili sretnu u nekoj emisiji. Prosto, kao da me u životu nikad nisu videli i ne znaju ko sam. Sada kada sam izdala album Zauvek dobila sam preko 50 poruka od kolega i javno su pohvalili i album i moje pristupanje poslu. Meni je drago sto je tako, bolje je nego kada su prolazili pored mene kao pored turskog groblja. Ali, sve je to estrada, a ja sam pre svega kulturna osoba i svima se javim, prvo starijima pa mlađim, a ako se meni neko ne javi njegova je sramota, nije moja“, kaže ona i priznaje:

foto: Printscreen

“Bilo je mnogo neprospavanih noći, mnogo sam plakala posle snimanja Zvezda Granda. Sećam se, moja drugarica Ana Šajn koja mi je tada bil stilistkinja nije me puštala u stan tako uplakanu dok ne dođem sebi i dok se ne smirim, ma svašta sam proživela. Nisam razumela zašto nekom toliko smetam da me na bezobrazan i odvratan način komentariše iz emisije u emisiju”, kaže Milica i priseća se sta joj je radio Dragan Kojić Keba:

foto: Damir Dervišagić

“Kebu na neki način i volim, ali naravno da i dan danas ne mogu da razumem te njegove komentare iako sam sazrela u ovom poslu. Ne mogu da razumem razne pogrdne komentare koje je imao proteklih godina za mene. On od mene nikad ništa ružno neće čuti, ja sam fer plej igrač i nisam kao većina sa estrade”.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.