KAO DA SAM OSETILA DA ĆE TATA DA UMRE: Seka Aleksić se prisetila BOLNOG TRENUTKA iz svog života i sve je RASPLAKALA
Seka Aleksić, Foto: Preentscreen RTV Pink

savladale je emocije

KAO DA SAM OSETILA DA ĆE TATA DA UMRE: Seka Aleksić se prisetila BOLNOG TRENUTKA iz svog života i sve je RASPLAKALA

I ostali gosti Sanje Marinković nisu uspeli da zadrže suze, pa su se uz priču o svojim najmilijim kojih više nema rasplakali

Objavljeno:

Današnji gosti kod Sanje Marinković u emisiji "Magazin In" imali su priliku da se prisete najbolnijih trenutaka u svojim životima.

Naime, oni su otkrili sa kojom osobom, koja više nije među živima, bi želeli da porazgovaraju. Seka Aleksić podelila je sa milionskim auditorijumom trenutak koji je njoj u životu najteže pao, a to je bilo kada je izgubila svog oca.

Moj tata je nažalost preminuo na Badnji dan, ja kao da sam to osetila. Jakov se rodio, tata je bio nekoliko meseci pre toga bolestan, nije mogao da putuje. Jakov je bio mala beba, nevakcinisan i ja sam se, kao majka, trudila da ga ušuškam dok se ne vakciniše, plašila sam se jednostavno. Kao da sam osetila da će tata da umre, mi smo ga dovezli nekoliko dana pre njegove smrti i video je Jakova. To mi je i radost, a na drugu stranu i žalost - rekla je Seka kroz suze.

I ostali gosti Sanje Marinković nisu uspeli da zadrže suze, pa su se uz priču o svojim najmilijim kojih više nema rasplakali.

Bonus video

KOLIKO NEŽNOSTI NA JEDNOJ SLICI: Goga Sekulić snimala muža dok se igrao sa bebom, a objava će rastopiti i najhladnija SRCA! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.