Premijerno: Novi singl Tonija Cetinskog samo na Radiju S! (VIDEO)

zvuk osamdesetih

Premijerno: Novi singl Tonija Cetinskog samo na Radiju S! (VIDEO)

Hrvatski pevač Toni Cetinski predstavio je svoju novu pesmu ”Od trnja do zvijezda“
Objavljeno: 11:23h

Poznati pevač, Toni Cetinski, će ekskluzivno na S radiu pustiti po prvi put svoj novi singl "Od trnja do zvezda". Radio S je jedina radio stanica koja je dobila eksluzivno pravo pre svih radio stanica u regionu da emituju novi singl Tonija Cetinskog. Ekskluzivno! Najnoviji Bajagin spot će vas oboriti sa nogu! (FOTO) (VIDEO) Međutim, pored premijere Toni se uključio uživo u program Radija S u emisiju "Dan sa Natalijom" i dao izjavu, kao i sopstveni doživljaj pesme, tako da je Radio S prvi mediji koji je došao i do izjave pevača.

- Osećam da će ljudi prihvatiti ovu pesmu i da će je pevušiti dok se voze u autu, kuvaju ručak i da će u svakom trenutku biti rado slušana. Pesma ima zvuk osamdesetih, izuzetno je radiofonična, a što se tiče tekstova nekako smo sve stariji i zreliji pa je i logično da se trudimo što više da bude što bolje – rekao je Toni Cetinski za Radio S. Naduvali Željka Mitrovića i Pink! Evo ko je sve odbio učešće u Farmi i pored basnoslovnih para! Na pitanje voditeljke Natalije Milosavljević koja se našalila sa Tonijem postavivši mu pitanje na račun naziva pesme da li je i njegov put bio trnovit dok se osvajao njegovu dragu Dubravku.
- Trnovit put je nešto što je dobro, ali pod uslovom da se put ne završava u povratku natrag, ali o tome i pesma priča – rekao je Toni, ali i otkrio da li će novi singl uvrstiti na repertoar na koncertu u Beogradu.

Tony Cetinski premijera pesme

PREMIJERNOSAMO NA RADIJU S SLUŠAJTE NOVU PESMU Toni Cetinsky "Od trnja do zvijezda"Slušamo se u Dan Sa Natalijom na vezi je Tony :)

Posted by RadioS on Wednesday, February 24, 2016
da je i ova pesma spremna da bude izvedena na koncertu

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.