JEZIVA DRAMA DARKA LAZIĆA NA OPORAVKU OD POVREDA! Izbegava terapije, ne sluša lekare - šta se s njim dešava?
Darko Lazić u banji Selters, Foto: Printscreen

I dalje vodi borbu za oporavak

JEZIVA DRAMA DARKA LAZIĆA NA OPORAVKU OD POVREDA! Izbegava terapije, ne sluša lekare - šta se s njim dešava?

Kako pevač vodi bitku da se oporavi

Objavljeno:

Umesto da sve lakše podnosi terapiju i sa većom lakoćom odlazi na vežbe, pevač Darko Lazić kao da je odustao od sebe i borbe za oporavak.

U javnosti govori kako ga Marinina trudnoća pokreće i kako jedva čeka da se vrati normalnom životu i poslu, a u praksi ne radi ništa što bi mu to omogućilo.

- Sve češće izbegava fizikalnu i kineziterapiju, a kada fizioterapeut ode po njega u sobu, on govori kako ne može da ustane, kako je umoran, neraspoložen, kako mu se spava - ispričao je za jedan beogradski mediji jedan od lekara zaduženih za pevačev oporavak i dodaje:

- Sa jedne strane, budući da je njegovo stanje bilo veoma loše, napredak je vidljiv. Radili smo na jačanju muskulature, pa su sada njegovi ekstremiteti, pre svega donji, u boljoj formi. Ali to je i dalje daleko od onoga kako bi trebalo da bude. Najveći problem zadali su nam nervi donje desne potkolenice, koji su povezani sa stopalom, koje i dalje slabo pokreće. Ali i pored opšteg lošeg stanja, dodatno nam je Darkova neozbiljnost otežala, jer on kao da nema dovoljno volje i snage. Nekad nam se čini kao da je umoran od svega i da ne želi da sarađuje. Mrzi ga da ustane iz kreveta, da se pokrene, često se žali na pad raspoloženja, pa mi u toj situaciji i ne možemo puno da mu pomognemo. Ključ problema, ali i rešenja leži u njemu i dok on to ne shvati, neće biti željenog efekta.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Alo!)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.