IMAM PLANOVE KOJI ĆE SIGURNO BITI ISPUNJENI: Slavica otkrila šta je na nju ostavilo NAJJAČI UTISAK iz 2018. godine
Slavica Ćukteraš, Foto: Printscreen

iskrena je

IMAM PLANOVE KOJI ĆE SIGURNO BITI ISPUNJENI: Slavica otkrila šta je na nju ostavilo NAJJAČI UTISAK iz 2018. godine

Pevačica je objasnila i šta za nju predstavljaju praznici

Objavljeno:

Za pevačicu Slavicu Ćukteraš možemo slobodno reći da je prethodna godina bila njena. Ona se nakon višegodišnje pauze vratila na muzičku scenu i svojoj publici predstavila nove pesme koje su pobrale simpatije javnosti.

U intervjuu za portal Pink.rs Slavica je pričala o novogodišnjim praznicima i svemu onome što ovo vreme predstavlja za nju, a na prvom mestu nam je otkrila da li veruje u deda Mraza.

Verujem. Ne u njega kao pojavu, nego kao imaginarnog lika koji će doneti sve dobro u novoj godini. Nikad ne želim da prestanem da verujem u tu priču - rekla je Slavica.

Na pitanje šta za nju predstavljaju praznici, Slavica priznaje da je Božić najveći praznik:

-Za mene je najveći praznik Božić. Tu svake godine imam poseban osećaj. Volim da sama napravim česnicu, celu trpezu i da se ranom zorom okadi kuća i sedne da se jede. Ubedljivo mi je Božić omiljeni praznik koji me vraća u detinjstvo, mada tu može da se uračuna i Uskrs. Ipak, Božić je za mene ostavio večne uspomene. To je ono što sam rekla u prethodnom odgovoru, obožavam sve običaje vezane za ovaj praznik.-

Na pitanje šta želi sebi u novoj godini, pevačica je iskrena:

-Želim da smo svi srećni. Imam planove koji će, sigurna sam, biti ispunjeni - rekla je Slavica i otkrila kako njena ćerkica Viktorija gleda na praznike:

Još ona nije svesna ni da je nova godina ni šta to znači, sem što vidi okićenu jelku, ali i to joj ne znači mnogo (smeh).

Na samom kraju, na pitanje šta je na nju ostavilo najjači utisak u ovoj godini, a da nije vezano za njen život, Slavica Ćukteraš kratko i jasno odgovara:

To bi definitivno bila Zadruga - zaključila je pevačica.

Bonus video

SVI SU UBEĐENI DA SU SE POMIRILI! Karleuša je za doček obukla haljinu Darka Kostića, a otkriveno šta se stvarno dešava između kumova (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.