ANINO PONAŠANJE JE BILO JAKO RUŽNO: Darko LJUT I RAZOČARAN u bivšu zbog stvari koje je radila dok je on bio u KOMI!
Foto: Damir Dervišagić

NE MOŽE DA VERUJE!

ANINO PONAŠANJE JE BILO JAKO RUŽNO: Darko LJUT I RAZOČARAN u bivšu zbog stvari koje je radila dok je on bio u KOMI!

Darko Lazić prvi put o tome što je Ana htela da tuži njegove roditelje

Objavljeno:

Darko Lazić prvi put je prokomentarisao to što je Ana Sević htela da tuži njegove roditelje, što je njen advokat potvrdio u izjavi za medije datoj u novembru 2018.

Darko ljut na bivšu: Ana Sević
Darko ljut na bivšu: Ana Sević foto: Printscreen

Kako Darko kaže, ružno je što se bavila time dok je on bio u komi, a siguran je da njegovi roditelji ništa loše protiv nje ne bi rekli. “Jako je ružno što je Ana htela da tuži moje roditelje, odnosno poslala im je opomenu pred tužbu zbog toga što su kao u javnosti loše pričali o njoj. Znam da moji roditelji nikada nisu pljunuli Anu. Prosto, nisu takvi. Je l’ to znači da je trebalo i ja nju da tužim što je u novinama izlazilo kako ona pljuje moje roditelje?! To je glupo. Dok sam bio u bolnici, ona se bavila tim stvarima. Ja znam svoje roditelje, i da su nešto loše rekli, ja bih im prvi zamerio, ali znam da nisu”, istakao je Darko, otkrivši i koliko puta ga je Ana posetila u KBC Zemun.

Darko Lazić: Razočaran
Darko Lazić: Razočaran foto: Public

“Dok sam bio u bolnici, zvala je i bila jednom u poseti. Ovako se čujemo samo oko Lorene, tačnije pozovem njen broj i ona mi da ćerku”, ispričao je Lazić, a piše Informer. Podsetimo, ovo je na temu tužbe u novembru rekao Anin pravni zastupnik. “Tačno je da će Ana tužiti Darkove roditelje. Kao punomoćnik gospođe Ane Sević, ponoviću ono što smo poslali pre nekoliko dana svim redakcijama. Svi koji ubuduće budu objavljivali netačne i neproverene informacije o našoj klientkinji biće suočeni sa odgovarajućim sudskim postupcima i snositi odgovarajuće posledice shodno istim. Tako je i u ovom slučaju. Svako će snositi pravne posledice za rušenje ugleda, iznošenje netačnih i izmišljenih informacija, kao i govor mržnje protiv Ane Sević”, rekao je tada pevačicin advokat.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.