ZNATE LI DA JE VUK KOSTIĆ GLUMIO U SERIJI OTVORENA VRATA? Imao je tek 16 godina i NEMA ŠANSE da biste ga prepoznali
Vuk Kostić se glumom bavi od malih nogu, Foto: Printscreen

NEKAD I SAD

ZNATE LI DA JE VUK KOSTIĆ GLUMIO U SERIJI OTVORENA VRATA? Imao je tek 16 godina i NEMA ŠANSE da biste ga prepoznali

Iako je imao samo 16 godina kada se pojavio u "Otvorenim vratima", ovo nije bila njegova prva uloga

Objavljeno:

Vuk Kostić jedan je od naših najangažovanijih mladih glumaca i trenutno ga gledamo kao inspektora Jakovljevića u krimi seriji "Ubice moga oca", ali retko ko se seća njegove uloge u popularnoj TV seriji, kada je imao samo 16 godina.

Vuk je imao epizodnu ulogu u seriji "Otvorena vrata". Igrao je Ivana Ćosića, druga Milice Jakovljević. U epizodi "Tajna crne ruke" sa njim u kadru se pojavljuju Sofija Jović, koja je igrala Milicu, Bojana Maljević i Milan Gutović.

foto: Printscreen Youtube

Iako je imao samo 16 godina kada se pojavio u "Otvorenim vratima", ovo nije bila njegova prva uloga. Kao dečak igrao je u nekoliko filmova. Kada se pojavio u pozorišnom komadu Dušana Kovačevića "Sveti Georgije ubiva aždahu" u Ateljeu 212, imao je samo šest godina.

Vuk je talenat za glumu nasledio od tate i dede. Njegov otac Mihajlo Kostić Pljaka bio je poznati filmski i pozorišni glumac, dok je deda Nestor bio jedan od osnivača i glumaca prvog pozorišta u Prokuplju.

Na Fakultet dramskih umetnosti Vuk se upisao posle trećeg razreda gimnazije, a diplomirao je 2001. godine. Pre završetka studija dobio je glavnu ulogu u filmu Srdana Golubovića "Apsolutnih sto", kojom je skrenuo pažnju na sebe.

Bonus video

Espreso.co.rs je za vas snimio novogodišnju pesmu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.