Isidora Bjelica: Ukinut mi je najjači lek, evo šta mi sad sledi!

borba titana

Isidora Bjelica: Ukinut mi je najjači lek, evo šta mi sad sledi!

Iako joj je rak dijagnostikovan pre tri godine, naša poznata spisateljica ne dopušta da joj on promeni život i raspoloženje
Objavljeno: 11:47h

U toplini svog porodičnog doma u Beogradu Isidora Bjelica uživa u dragocenim trenucima koje ispunjava samo onim stvarima koje je čine srećnom. Pošto je prošlog oktobra saznala da joj telo razara više od 70 metastaza tumora, od kog je obolela pre 3 godine, poslednji boravak u Skoplju doneo je gotovo neverovatne vesti. Po povratku iz glavnog grada Makedonije gde se Isidora već neko vreme leči, poznata književnica otkriva kako se oseća nakon poslednje u nizu terapija. Nije sama! Posle Cece, i Anđelina Džoli pomaže Isidori Bjelici!

- Rezultati pokazuju pozitivan trend, osećam se dobro, raspoložena sam i smejem se. Ukinut mi je najteži lek "gemzar" i u tom smislu mnogo mi je lakše, jedino što sada iščekujemo PET CT pregled, kojim će se utvrditi da li se bolest povukla i koliko. Biološka i hemoterapija ostaju uobičajene, ali mi mnogo znači što mi je ukinut taj najjači lek - sa olakšanjem je rekla Isidora.

Opet ganula sve: Isidora Bjelica naterala fanovima suze na oči (FOTO)

Ovog marta navršava se 3 godine od početka Isidorine bitke za zdravlje. Stravična dijagnoza raka jajnika, jednog od najsmrtonosnijih, Isidori je saopštena u martu 2013. godine. (Espreso.co.rs/ Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.