OVA SRPKINJA JE ZAVRŠILA NA LISTI NAJLEPŠIH ŽENA SVETA: Ima samo 18 godina, a tvrdi da će ZAPALITI SVET!
Marija Žeželj, Foto: Printscreen

TOP

OVA SRPKINJA JE ZAVRŠILA NA LISTI NAJLEPŠIH ŽENA SVETA: Ima samo 18 godina, a tvrdi da će ZAPALITI SVET!

Naše su žene najlepše

Objavljeno:

18-ogodišnja srpska jutjub zvezda, pevačica i manekenka Marija Žeželj jedina je devojka s prostora bivše Jugoslavije koja je završila na listi najlepših žena sveta.

foto: Printscreen

Zgodnu Mariju na Instagramu prati skoro 660 hiljada ljudi, a njena poslednja objava u samo nekoliko sati prikupila preko 60 hiljada lajkova i pokazala zašto je ova mlada Srpkinja toliko popularna. "Niste spremni za ovu devojku u 2019. godini. Zapaliću svet", najavila je lepa tinejdžerka uz nekoliko zavodljivih fotografija.

Marija je svoju karijeru počela snimajući videe na jutjubu, brzo je postala manekenka u Srbiji, a na kraju i pevačica. Kada je snimila svoju prvu pesmu na engleskom jeziku Severina ju je javno pohvalila i napisala da je devojčica upravo ono što je ona htela biti kad je bila mala.

foto: Printscreen

Njene fotografije objavljivala je i službena stranica Kylie Jenner, a čim je postala punoletna, modne agencije su počele da se bore za nju. Marija je napisala i knjigu koja se u Srbiji prodala u hiljadama primeraka.

Titulu najljepše žene sveta odnela je Thylane Blondeau, ćerka francuskog fudbalera Patricka Blondeaua, a Marija je završila na 63. mestu.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.