Tamara Đurić spasila Kristijana robije, ali on zato tuži nekoga! (FOTO)

novi preokret

Tamara Đurić spasila Kristijana robije, ali on zato tuži nekoga! (FOTO)

Bivša učesnica Farme rekla je da ne želi krivično da goni Kristijana Golubovića
Objavljeno:
Klaberka Tamara Đurić juče se pred tužilaštvom za visokotehnološki kriminal izjasnila da ne želi krivično da goni Kristijana Golubovića Fejsbuku
Nije sama! Posle Cece, i Anđelina Džoli pomaže Isidori Bjelici!
Aleksandar Jovanović/Tamara Đurić
Muvao me lažni sin Kristijana Golubovića preko Fejsbuka! Kako biste vi reagovali? (FOTO) Tamara kaže da zbog Golubovićeve porodice ne želi da mu produži robiju, Pojavila sam se na saslušanju, gde su me pitali da li se osećam ugorženo zbog pretnji koje mi je Kristijan uputio putem društvene mreže. Rekla sam im da se ne osećam ugroženo i da ne želim da se pokreće krivični postupak protiv njega.
Kristijan bi da unovči svojih 11 dana iza rešetaka koje je tamo proveo zbog Tamare. Golubovićev advokat Gvozden Grgur kaže da će njegov klijent nakon što tužilaštvo odbaci krivičnu prijavu tražiti da mu se plati vreme koje je zbog Tamare proveo u pritvoru. iznos koji će Kristijan tražiti je 3.000 evra.
Još nije dobio presudu za zatvor, a očekujem da tužilaštvo odbaci krivičnu prijavu protiv Kristijana zbog Tamare. Ko će da plati čoveku vreme koje je proveo u pritvoru i troškove postupka?!
Neću dodatno da utičem na to koliko će on da bude u zatvoru, takav kakav je svojoj porodici je potreban, a meni ništa ne znači da mu produžim robiju. Videla sam da mu je žena poprilično fina, tako da zbog nje nisam želela da ga gonim
Alo.rs

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.