SLOBA RADANOVIĆ REŠIO DA BUDE SA SVIM RIBAMA! Do sada sam držao kočnicu, imam 29 godina, hoću da UŽIVAM u životu
Sloba Radanović, Foto: Filip Plavčić

švalerčina?

SLOBA RADANOVIĆ REŠIO DA BUDE SA SVIM RIBAMA! Do sada sam držao kočnicu, imam 29 godina, hoću da UŽIVAM u životu

Presekao!

Objavljeno:

Momak zbog koga su devojke balavile u 2018. godini, Sloba Radanović kaže da još nema nameru da se smiri kraj neke žene jer hoće da uživa u životu. Preko noći je postao poznat zato što je prevario ženu Kristinu Kiju Kockar u rijalitiju "Zadruga" sa blogerkom Lunom Đogani i zahvaljujući toj aferi u prethodnoj godini bio je u žiži brojnih skandala.

Radanović, koji je raskrstio sa ženom i sa ljubavnicom, kaže da više neće stajati na kočnicu, već da će uzimati sve što mu se u životu nudi.

foto: Printscreen

- Spajali su me u protekloj godini sa brojnim ženama. I sa onima sa kojima sam bio i sa onima koje nisam ni takao. Moram da priznam da su me jurile devojke, dobijao sam svakakve ponude, a ja sam uvek stajao na kočnicu, čekao da se ponovo zaljubim. Ali sada sam doneo jednu novogodišnju odluku. Dižem nogu sa kočnice, stavljam je na gas i idem do daske. Još 101 žena i smiriću se, majke mi. Kao što kaže Nikola Kojo u "Anđelima" - poručuje jedan od trenutno najpopularnijih i najtraženijih pevača kroz smeh za srpski dnevni list.

On dodaje da mu emocije nisu mišta dobro donele i da će zato prestati da "razmišlja srcem":

- Do sada sam dozvoljavao da me kroz život vode osećanja i vidite gde me je to dovelo. Srljao sam iz greške u grešku, uvek ja bio najgori, ovakav, onakav... Trudio sam se da svima bude dobro, da se prema svima postavim korektno, a samo sam ispadao grbav. Pa vreme je malo da mislim na sebe. Mlad sam, imam 29 godina, kada ću da uživam u životu ako ne sada - pita se Radanović.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.