KATARINA GRUJIĆ PONIZILA LUNU ĐOGANI: Ismejala njene snove i isprozivala je!
Katarina Grujić, Foto: Dragana Udovičić

baš strašno

KATARINA GRUJIĆ PONIZILA LUNU ĐOGANI: Ismejala njene snove i isprozivala je!

Odluka Lune Đogani da otpočne muzičku karijeru nakon što napusti “Zadrugu 2” izazvala je burne reakcije u javnosti, a sada je rešila da svoj stav kaže o tome i Katarina Grujić, koja ju je slušala uživo na “Zadrugoviziji” budući da je bila član žirija.

Objavljeno:

– Ona nema glasovne mogućnosti, a pevačica se tako ne postaje. Nisi ti pevačica ako snimiš jednu pesmu, a pevaš ih pet u klubu. Pevač ređa hitove, nagrade, uvažen je od kolega pevača – iznela je svoje mišljenje Katarina za Svet, da bi se potom osvrnula i na mogućnost snimanja pesme sa Đoganijevom.

– Ja ne bih snimila duet sa Lunom jer zamisli da me neko za 30 godina pita sa kim imaš duete, a ja treba da kažem – sa rijaliti igračem! Ja jesam bila u “Farmi”, ali kao pevačica “Zvezda Granda”, i tada je moja pesma “Jedno đubre obično” postala najveći hit. Afirmisala sam se i nastavila da ređam hitove, i sada radim svakog vikenda – odgovorila je unapred na moguće prozivke Grujićeva, a zatim zaključila priču rečima:

foto: Printscreen

– Meni je rijaliti pomogao, ispromovisala sam se, imam karijeru kakvu sam želela, tako da mi to ne treba više – jasna je vlasnica hita “Dok mirno spavaš”.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.