IZDAT NALOG ZA PRIVOĐENJE BRANISLAVA LEČIĆA: Glumac priznao KRIVICU! To svakome može da se desi!
Branislav Lečić se nije pojavljivao na sudu zbog čega je izdat nalog za njegovo privođenje, Foto: Nebojša Mandić

problem sa zakonom

IZDAT NALOG ZA PRIVOĐENJE BRANISLAVA LEČIĆA: Glumac priznao KRIVICU! To svakome može da se desi!

Nije se pojavljivao na sudu

Objavljeno:

Nakon što je uhvaćen sa 0,7 promila alkohola u krvi, Branislav Lečić se nije pojavljivao na sudu zbog čega je izdat nalog za njegovo privođenje.

Glumca je saobraćajna policija zaustavila je 2. februara u Beogradu tokom rutinske kontrole i tom prilikom mu je izmereno oko 0,7 promila alkohola u krvi.

- Saobraćajni policajci isključili su poznatog glumca iz saobraćaja i otkrili da je pod dejstvom alkohola. Policija je odmah zabranila glumcu da dalje upravlja motornim vozilom i ustanovila srednju alkoholisanost - navodi izvor “Blica” upućen u čitavu priču i objašnjava da se sudski postupak protiv Lečića vodi u Prekršajnom sudu u Beogradu.

Branislav Lečić
Branislav Lečić foto: Filip Plavčić

Iako je sudija čak dva puta slao poziv glumcu da se pojavi na sudu, on se nije odazivao. Zbog toga je sud bio primoran da izda dve naredbe za privođenje Lečića - u maju i avgustu 2018. godine.

- Lečiću je nekoliko puta slat poziv za sud, međutim on nikada nije bio na adresi na kojoj je prijavljen da živi, niti se je odazivao. Zbog toga je sudija bio primoran da podnese naredbu za njegovo hapšenje, pa je policija čak dva puta dolazila na Lečićeva vrata sa nalogom. I tada nisu nikoga zatekli na njegovoj adresi. Međutim nekoliko meseci nakon toga glumac se sam pojavio na sudu i priznao krivicu - otkriva izvor.

Kako saznajemo, presuda Lečiću zbog vožnje pod dejstvom alkohola biće doneta naredne godine.

- Kako je Lečiću ustanovljeno stanje srednje alkoholisanosti, očekuje se da će glumac ostati bez vozačke dozvole najmanje tri meseca. Takođe, će morati da plati novčanu kaznu između 10.000 i 20.000 dinara, a biće mu dodeljeno i šest kaznenih poena za učinjeni prekršaj. Inače, ovo nije prvi put da je Branislav načinio saobraćajni prekršaj. 2017. godine. Lečić je zaustavljen zbog prebrze vožnje van naseljenog mesta. On je vozio nedozvoljenom brzinom, a ovaj predmet još uvek nije rešen u Prekršajnom sudu u Beogradu - objašnjava naš izvor.

Kada smo ovim povodom pozvali Branislava Lečića, on nam je rekao:

- Kome se to nije desilo? To svakom može da se desi. Od tog trenutka svaki put uzimam taksi gde god idem, a gde postoji mogućnost da ću biti veseo. Kad god ima prilike da se proveselim, što znači da će biti i nekog pića, ja idem taksijem.

Branislav objašnjava i zašto se nije pojavljivao na sudu.

- Bio sam na sudu i obavio sam sve što je trebalo. Menjao sam adrese zato što sam se selio, zato mi nisu stizali pozivi - kaže glumac.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.